HOROSCOP 27 mai - GEMENI: Sănătatea este vulnerabilă

Publicat pe 27.05.2017 la 08:44 Actualizat pe 27.05.2017 la 08:49

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 27 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
La sfârșitul acestei săptămâni, relaționarea cu persoanele din anturajul apropiat este importantă și aducătoare de informații noi. Totuși, abundență discuțiilor sau întâlnirilor te poate obosi mult. Fii prudent și implică-te atât cât trebuie, fără să promiți ceva cuiva. Deplasările pe distante scurte, studiile și activitățile culturale sunt alte subiecte de luat în considerare sâmbătă și duminică.

Taur
Se întrezăresc cheltuieli la acest final de săptămâna, atât pentru nevoile cotidiene, cât și pentru a mulțumi pe cineva drag. De asemenea poți primi bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Însă, veniturile tale sunt fluctuante, nesigure, astfel că este bine să cheltuiești cu măsură. Ferește-te de împrumuturi sau planuri financiare care, la prima vedere, par incantătoare!

Gemeni
Sunt zile în care ar fi bine să le petreci mai mult în compania ta sau cel mult alături de cei dragi și de încredere. Stările tale de spirit, dar și sănătatea sunt vulnerabile, oscilante, astfel că este dificil să te pui de acord tu cu tine sau cu ce vrei de fapt. Evită să te ancorezi de ideile, vorbele, acțiunile altora și mai ales nu te oglindi prea mult în personalitatea celorlalți. Ești unic, minunat și de folos!

Rac
În aceste zile de weekend este bine să te liniștești, să te detașezi de evenimentele în care ești implicat și să te înveselești prin mijloace diverse. Chiar dacă starea ta interioară lasă mult de dorit, ai încredere că poți depăși totul cu bine. Autocontrolul, meditațiile interioare, rugăciunea practicată din toată inimă, o dietă potrivită, plimbările în aer liber, somnul te ajută mult și bine.

Leu
Ești tentat să te refugiezi în discuțiile cu prietenii sau cu persoanele care pare că îți susțin demersurile în segmentul socio-profesional. Fiind weekend, relaxarea mentală și fizică este mare astfel încât ai putea sesiză, dincolo de aparențe, intențiile reale ale celor considerați prieteni sau susținători. Vorbește puțin, nu îți divulga intențiile și nu te angrena în promisiuni deocamdată.

Fecioară

Relațiile cu ceilalți sunt importante și frecvente în acest weekend. Se pare că vei avea de-a face mai mult cu întâlniri oficiale, cu multă lume și diversă. Participă cu drag la evenimentele ivite, însă ai grijă să păstrezi simțul măsurii în toate. Există riscul să gafezi ușor dacă te angrenezi în discursuri prelungite. Unii te vor aplauda, alții te vor critica, însă per ansamblu vei fi mulțumit.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 27 mai - GEMENI: Sănătatea este vulnerabilă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x