HOROSCOP 27 martie - TAUR: Primești informații deosebite legate de variante noi de câștig

Publicat pe 27.03.2017 la 08:24 Actualizat pe 27.03.2017 la 08:36

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 27 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Ziua este potrivită activităților ușoare și interiorizării. Pentru că, în ultima vreme, în preajmă ta se vehiculează informații de tot felul ai nevoie de un timp petrecut în singurătate pentru a procesa pe îndelete cele aflate. Toate acestea duc spre epuizare fizică și mentală. Aranjează-ți programul astfel încât să petreci suficiențe momente liniștite, în care să te relaxezi sau pur și simplu să te plimbi prin locurile preferate. Îngrijește-ți sănătatea cum știi tu mai bine!

Taur
Se pare că în preajmă ta vin astăzi prieteni sau persoane binevoitoare din segmentul profesional. Cu toții îți vor oferi direct sau indirect informații deosebite legate de variante noi de câștig. Intuiția este accentuată și ar fi bine să mergi pe firul indicat de această. Chiar dacă poate ți se pare bizar, la prima vedere, corelațiile pe care le faci mental, ai răbdare și încredere în sufletul tău. Pe măsură ce vor trece zilele vei observă că ai avut dreptate.

Gemeni

Ești căutat de către șefi, dar și de colegi sau colaboratori vechi. De fapt, ceea ce se petrece astăzi în segmentul socio-profesional ai provocat tu cu ceva timp în urmă. Pe de o parte ți se pot propune colaborări noi, destul de profitabile. Însă, până a ajunge la partea frumoasă a lucrurilor este posibil să ți se reproșeze fie faptul că lucrezi greu în echipă, fie că ai restanțe multe în sarcinile de lucru. Fii prudent și rezolvă tot ce ține de competență ta.

Rac

Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale, meditațiilor în locuri sfinte și chiar a modificării filozofiei de viață. Din planurile subtile ale existenței îți vin informații deosebite prin diverse mijloace: titlul unei cărți, al unui film sau pur și simplu conversând pe teme banale în aparentă, cu cineva cunoscut. Pe de altă parte va trebui să faci un efort serios în relațiile cu ceilalți, pentru că una gândești și altă spui sau faci.

Leu
Foarte ușor poți desluși astăzi ițele segmentului profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. De asemenea poți interpretă destul de corect gesturile și vorbele celorlalți. Neplăcerile pot apărea de la valorile materiale folosite sau administrate împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Ferește-te de speculații, de cheltuieli nefondate sau de informații din surse nesigure. Ascultă-ți instinctele și stai de vorba pe îndelete cu ține însuți.

Fecioară

Este o zi în care poți pune la punct multe detalii ale relației cu partenerul de viață sau ale relațiilor profesionale. Posibil că aceste persoane să doresca schimbări majore în relațiile voastre. Ar fi bine să asculți ce doresc aceștia concret, să cântărești bine ceea ce afli, dar să compari și cu doleanțele și putințele tale. Por apărea pretenții din partea unora, pe care fie să le onorezi greu, fie să-ți displacă total. Spre seară, un dialog cu cineva drag îți va lămuri multe și mărunte.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 27 martie - TAUR: Primești informații deosebite legate de variante noi de câștig

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x