HOROSCOP 27 septembrie. Rac: Descoperi noi metode de câștig

Publicat pe 27.09.2016 la 07:51 Actualizat pe 16.11.2016 la 17:22

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 27 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

youtube

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 27 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Astăzi ești răsfățat de astre, care îți creează terenul propice pentru iubire, relații armonioase cu copiii, creativitate, și chiar distracție. Luna se află în Leu și îți revigorează entuziasmul, încrederea și optimismul. La locul de muncă, atmosferă nu este la fel de roz, în sensul că poți avea parte de intrigi și tensiuni. Se recomanda diplomație, dar și unele schimbări în interiorul echipei de lucru. Sănătatea necesită atenție.

Taur

Luna în Leu, în zona sufletului și familiei, te invită să acorzi prioritate planului personal, mai mult decât celui profesional. Ți se oferă ocazia de a te implica, alături de familie, în activități de tot felul, sau să ajuți pe cineva drag. Oricum, ziua este frumoasă din acest punct de vedere. O altă dimensiune a acestei perioade este cea legată de domeniul sentimental, care pare să șchiopăteze. Aici e nevoie să fii cât mai sincer și deschis, pentru a clarifica neînțelegerile și statutul unei relații.

Gemeni
O zi cu Luna în Leu, în zona comunicării și călătoriilor scurte, ceea ce înseamnă că astăzi vei fi tot timpul în mișcare. Se pare că se creează o conjunctură favorabilă pentru a lămuri niște neînțelegeri apărute într-o relație de iubire sau în relația cu copiii. Totuși, e nevoie de concesivitate și receptivitate, în aceste relații. Orgoliul ar trebui temperat. La fel și tendința de a domină orice conversație. Mentalul tău, de regulă sclipitor, în această perioadă este inhibat, așa că ai răbdare în privință deciziilor importante.

Rac

Luna în Leu îți crește interesul pentru bani și te ajută să descoperi noi metode de câștig. Recomandarea mea pentru astăzi este să fii prezent la calitățile și talentele tale, și să fii gata să le pui în valoare. Familia și persoanele dragi din viață ta sunt acum sursă de energie, putere și curaj, așa că n-ar fi rău, din când în când, să asculți o părere sau un sfat de la aceștia. În privință demersurilor juridice, actelor oficiale sau călătoriilor lungi, se recomanda răbdare și prudența.

Leu
Luna se află astăzi în zodia ta, așa că ar trebui să te simți bine, chiar dacă ești mai emotiv și mai sensibil decât de obicei. Dar poate că nu ar strica să abandonezi masca "eu nu am nevoie de nimeni" și să fii vulnerabil, să arăți că ai nevoie și chiar să ceri sprijin celorlalți. Mai ales că sunt destui oameni în jurul tău, care abia așteaptă să faci un semn, că să vina să te ajute. Mai ales că e o perioadă în care obții totul prin muncă serioasă și eforturi considerabile. De evitat sunt relațiile cu băncile, asigurările sau alte surse de împrumut și finanțare.

Fecioară

Luna în Leu te invită la discreție și meditație. Este o zi potrivită pentru retragerea din activitățile solicitante și tumultuoase, pentru a-ți întreba inimă ce-și dorește, cum să continui un drum, cum să-ți pui ordine în viață, după o perioadă foarte agitată. Dacă vii în întâmpinarea acestui mesaj, dând Lunii ce-ți cere, respectiv liniște, discreție, rezervă și generozitate, răspunsurile și soluțiile vor veni pe tavă.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 27 septembrie. Rac: Descoperi noi metode de câștig

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x