HOROSCOP 28 martie - Șanse minunate de schimbare pe toate planurile vieții pentru nativii BERBEC

Publicat pe 28.03.2017 la 08:39 Actualizat pe 28.03.2017 la 08:49

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 28 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Zi memorabilă pentru ține, întrucât se formează aspectul de Luna nouă în Semnul tău zodiacal, oferindu-ți șanse minunate de schimbare pe toate planurile vieții. Rezervă-ți această zi doar pentru ține și treburile tale personale. Revizuieste-ți felul în care relationezi cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele cotidiene. Distrează-te, răsfață-te și colindă locurile preferate!

Taur

Sunt momente bune pentru relaxare, discreție și discuții tăinuite cu cineva drag și de încredere. Pentru că în Semnul zodiacal al Berbecului se construiește aspectul de Luna nouă sunt posibile stări de spirit fluctuante, oboseală accentuată și chiar accentuarea unor probleme de sănătate. Evită activitățile solicitante, spațiile aglomerate, consultațiile și analizele medicale!

Gemeni

Sunt șanse să reîntâlnești prieteni vechi sau să afli informații deosebite privitoare la activitatea unora care, undeva, cândva ți-au fost apropiați. În Semnul zodiacal al Berbecului se formează aspectul de Luna nouă, deschizându-ți culoare noi de relaționare cu prieteni vechi și noi. Pe de altă parte îți vei reconfigura sistemul, valorile după care vei legă de acum încolo relații noi.

Rac
Înnoiri în zonă socio-profesională anunța contextul astral de astăzi. În Semnul zodiacal al Berbecului se construiește aspectul de Luna nouă, lucru care poate aduce răsturnări de situație la serviciu sau în relațiile cu șefii, cu persoanale importante din cadrul unor instituții oficiale. Se vor reconfigura multe detalii la serviciu, astfel că bine ar fi să fii deschis și adaptabil.

Leu
Ai idei strălucitoare, vorbești bine, iar ceilalți vor fi fascinați de sistemul valorilor morale și spirituale pe care le expui astăzi. Ești sprijinit în acest sens de formarea aspectului de Luna nouă în Semnul Zodiacal al Berbecului. Planificarea unor călătorii îndepărtate, a unor programe de instruire și documentare, a unor activități culturale au șanse mari de materializare și succes.

Fecioară
Se deschid noi posibilități de câștig de la și prin alții, lucru marcat astăzi de construirea aspectului de Luna nouă în Semnul Berbecului. Pe lângă preocupările vizavi de achitarea cheltuielilor cotidiene și a facturilor, apăr și intenții serioase privitoare la investițiile pe termen lung. Deocamdată gândește-te pe îndelete, dar sfătuiește-te și cu alții experimentați în finanțe.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 28 martie - Șanse minunate de schimbare pe toate planurile vieții pentru nativii BERBEC

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x