HOROSCOP 29 iunie - Vești bune pentru LEI! Ziua aduce noutăți legate de salarizarea de la locul de muncă

Publicat pe 29.06.2017 la 08:25 Actualizat pe 29.06.2017 la 08:31

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 29 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Planifica-ți atent treburile de la serviciu, dar și pe cele personale de acasă. Posibil să ai puțin spor în realizarea sarcinilor de astăzi. De aceea ocupă-te doar de priorități. Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi, la nevoie, să ceri sfatul unor specialiști în sănătate. Pe de altă parte sunt momente bune de a analiză pe îndelete climatul din segmentul profesional.

Taur

Cheful de distracții și aventuri continuă să te însoțească și astăzi. Astfel, foarte ușor pot apărea discuții aprinse cu ceilalți, pentru că pari neserios în rezolvarea sarcinilor care îți revin. Controlează-ți reacțiile și fii prudent în relații. De la o banală glumă, cei dragi se pot supără pe ține cel puțin o luna de zile de acum încolo.

Gemeni
Cu greu te desprinzi astăzi de confortul casei sau de membrii familiei. Rezolvă-ți atent treburile de la serviciu. Este posibil să apăra neplăceri datorită neatenției. A două parte a zilei îți aduce alături persoană iubită sau copiii. De asemenea s econtureaza întâlniri și discuții agreabile cu persoanele din anturajul apropiat. Rezervă-ți momente de relaxare!

Rac
Sunt posibile călătorii pe distante scurte și conversații multe cu rudele sau prietenii apropiați. Totuși, avalanșă de informații care se vehiculează în preajmă ta te poate obosi. Selectează subiectele discutate și reține sau notează doar ce intră în sferă ta de interes. După-amiază se întrezăresc activități domestice, alături de membrii familiei.

Leu

Ziua îți poate aduce noutăți legate de salarizarea ta de la un loc de muncă. Sunt vești bune, însă deocamdată respingi tot ce apare din partea șefilor sau a autorităților în general. Ferește-te de certuri, conflicte colegiale sau comentarii nefondate pe marginea unor subiecte cunoscute puțin sau deloc. Spre seară sunt momente bune de a te întâlni cu prietenii apropiați.

Fecioară
Chiar dacă ești implicat în multe treburi, ți-ar prinde bine un tratament de înfrumusețare sau îngrijire corporală. Gândurile îți zboară mai mult la distracții, prieteni sau la bugetul personal disponibil pentru cheltuielile tale personale. Evită să te hazardezi în investiții nefondate. A două parte a zilei vine cu informații financiare prețioase.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 29 iunie - Vești bune pentru LEI! Ziua aduce noutăți legate de salarizarea de la locul de muncă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x