HOROSCOP 29 martie - RAC: Relațiile colegiale sunt tensionate

Publicat pe 29.03.2017 la 08:41 Actualizat pe 29.03.2017 la 09:00

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 29 martie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Energia vitală este mare și dificil de controlat, dacă te implici în prea multe treburi deodată. Ar fi bine să-ți aranjezi programul zilei, astfel încât să ai momente bune de răgaz. Dialogurile cu ceilalți te pot necaji, deoarece contravin ideilor sau concepțiilor tale de moment. Nu luă lucrurile prea în serios sau prea personal.

Taur
O zi în care ai nevoie de liniște, discreție și compania cuiva drag și de încredere. Se pare că de la banii și bunurile administrate și folosite împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii te necăjești destul de mult. Mărul discordiei este faptul că tu ești foarte orientat spre prieteni sau spre domeniul socio-profesional și nu mai ai timp și energie suficiențe să te ocupi și de nevoile altora.

Gemeni
Datorită unor prieteni sau intenției de a te implică în activități pe termen lung cu prietenii sau cu persoanele din anturajul socio-profesional este posibil să apăra discuții neplăcute cu partenerul de viață sau cu alți colaboratori. Bine ar fi să joci cinstit cu toată lumea și să îți asumi numai acele responsabilități, pe care știi sigur, că le poți duce la bun sfârșit.

Rac

Ești destul de solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi. Este bine să fii cât mai discret și să nu răspunzi la provocări. Relațiile colegiale sunt tensionate și la fel și atmosferă de lucru de la locul de muncă. Mentalitatea ta se schimbă radical în aceste zile, astfel că îți este dificil să susții o conversație, mai ales pe teme profesionale sau cotidiene. Îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine.

Leu
Revelațiile vin în cele mai neașteptate moduri. Cu toate că îți trec prin minte o mulțime de gânduri și idei strălucite este dificil să le povestești și altora. Rezumă-te la discuții banale, însă printre rânduri observă informațiile care te pot ajută în activitatea ta profesională. Călătoriile îndepărtate și documentarea vizavi de o temă personală sunt demne de luat în calcul.

Fecioară
S-ar putea să primești bani dintr-o colaborare, din partea unor rude sau a partenerului de viață. Sumele por fi mari, iar promisiunea unui câștig, fie dintr-o colaborare, fie dintr-o moștenire sau partaj este spectaculoasă. Păstrează-ți simțul măsurii și nu te hazarda în cheltuieli nefondate. Factorul surpriză neplăcută este activ și pandesta orice decizie nesăbuită. Posibile cheltuieli domestice.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 29 martie - RAC: Relațiile colegiale sunt tensionate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x