HOROSCOP 3 februarie - TAUR: Astăzi, poți consolida o relație amoroasă sau profesională

Publicat pe 03.02.2017 la 08:47 Actualizat pe 03.02.2017 la 09:05

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru 3 februarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 3 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Banii și bunurile materiale dobândite prin muncă proprie sunt aspectele care te preocupa cel mai mult. S-ar putea să afli vești interesane legate de salarizarea și condițiile locului de muncă la care activezi sau, funcție de caz, poți primi oferte de muncă destul de avantajoase. Fii prudent și nu da cioară din mână pe vrabia de pe gard. Sunt momente excelente pentru a-ți planifica bugetul de venituri și cheltuieli pe termen lung. Pe de altă parte, gândește-te și la valorile spirituale ale vieții.

Taur
O zi potrivită pentru a te ocupă atât de trupul, cât și de sufletul tău. Mergi la o sală de gimnastică, la un cabinet de cosmetică sau pur și simplu plimbă-te în aer liber și bucură-te de tot ce te înconjoară. Ești un bun și fascinant povestitor, dar fii prudent și încearcă să dozezi volumul informațiilor pe care vrei să-l împărtășești celorlalți. În altă ordine de idei, astăzi poți consolida o relație amoroasă sau profesională.

Gemeni
Analizează pe îndelete evenimentele și personajele cu care ai de-a face și alcătuiește planuri de schimbare a direcției în viață. Primești informații extraordinare pe căi neobișnuite și bine ar fi să ții cont de ele și să acționezi în consecință. Sănătatea poate fi vulnerabilă pe segmentele gâtului și aparatului urinar. Plimbările sunt necesare, dar mai ales o atitudine detașată și timpul petrecut în liniștea căminului, te pot echilibra și inspiră.

Rac

Sunt posibile întâlniri cu cunoștințe vechi, de care nu ai mai auzit de mult. Prin intermediul acestora, e posibil să afli informații, sau să primești sugestii și soluții foarte bune pentru situațiile cu care te confrunți în prezent. Pe de altă parte se recomanda multă prudența, întrucât unele persoane din anturajul tău nu sunt atât de transparente pe cât declară. Bazează-te mai mult pe forțele tale și evită implicarea în problemele celorlalți.

Leu
Ieșirile la rampă sunt pe gustul tău, iar această zi se pare că îți va oferi un multe oportunități în acest sens. Vei fi nevoit să faci față unor demersuri sociale, care te vor pune la treabă, te vor scoate din casă și oricum îți vor modifică planurile personale. Răspunde provocărilor sociale și fii prezent la orice eveniment ce implică multe persoane sau activitate intensă. Traversezi o perioadă în care poziția ta socială căpăta o altă fundație, de aceea fii pe fază.

Fecioară
Este foarte accentuată componența educațională, așa încât vino în întâmpinarea momentului și întoarce-te la stadiul de învățăcel. Dacă este vorba de cursuri și studii oficiale, implică-te în mod responsabil, pentru că îți vor folosi foarte mult cunoștințele acumulate acum. Poți primi vești legate de străinătate. Sunt la ordinea zilei dialogurile legate de călătorii îndepărtate, însă favorizate sunt acum doar planurile.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 3 februarie - TAUR: Astăzi, poți consolida o relație amoroasă sau profesională

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x