HOROSCOP 30 mai - RAC: Roata se întoarce, iar astăzi vei înțelege pe pielea ta sensul acestei vorbe din popor

Publicat pe 30.05.2017 la 00:25 Actualizat pe 30.05.2017 la 00:30

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 30 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Astăzi Luna se mută în Leu și aduce o energie nouă, pasionala și creativă, pentru ține. E o zi numai bună pentru a-ți declară iubirea oamenilor apropiați sau pentru a te implică în proiecte creative. În orice caz, criteriul de alegere în orice faci astăzi este bucuria. Pe de altă parte, ai nevoie de ceva nou, de experiențe inedite și e posibil să te surprindă plăcut contextele în care te vei află, atât din punct de vedere romantic, cât și în ce privește bucuriile simple venite prin copii sau oameni apropiați.

Taur
Te interesează confortul și siguranță personală, așa că astăzi nu vei face nici un rabat în acest sens. S-ar putea să participi la un eveniment fericit în familie sau să achiziționezi obiecte pentru casă care adaugă un plus de confort și estetică acesteia. În orice caz, bucuria vine astăzi prin intermediul familiei, casei și capriciilor personale pe care ți le satisfaci. De altfel, ai nevoie de ceva răsfăț, deci nu te sfii să ți-l oferi, indiferent ce presupune asta.

Gemeni

Cuvinte frumoase spui și auzi astăzi. Comunicarea căpăta elocvență și o anumită strălucire, iar asta te ajută să-ți comunici cu putere intențiile, să-ți creezi conexiuni profitabile și să negociezi avantajos pentru ambele părți. Așadar, dacă ai în plan întâlniri importante sau pur și simplu primești invitații la coversatie, alege să dedici timp, cu prioritate, acelora de calitate și care reprezintă o reală bucurie.

Rac

Roata se întoarce, după cum bine știi. Iar astăzi vei înțelege pe pielea ta sensul acestei vorbe din popor. Cu alte cuvinte, îți vine rândul să primești roadele muncii și să-ți fie apreciate calitățile. Dacă ești în poziția de a cere o sumă de bani în schimbul unor servicii oferite, evaluează-te la adevărată valoare și ai curajul să ceri exact atât cât te-ar face fericit și cât consideri că e potrivit acum pentru ce oferi. Astfel, câștigi autoritate interioară și stimă de șine, ceea ce nu e puțin lucru. Așteaptă-te și la venituri noi sau suplimentare.

Leu
După două zile de emoții, stres și chiar epuizare, astăzi îți vine inima la loc. Vezi din nou lucrurile cu seninătate, ai optimism și poți privi dintr-un punct favorabil absolut orice situație. Asta te ajută să creezi o realitate cu mai multă ușurință, bucurie si… vești bune. Amintește-ți că ceea ce vine la ține este în concordanță cu energia care ești și cu starea din care inițiezi orice acțiune. Ce vei alege astăzi să fii, să faci și să generezi pentru tine?

Fecioară

Încă există multă energie în zonă carierei, deci e important cum o folosești. Iar cea mai avantajoasă cale este aceea de a stă deschis în față posibilităților care apăr și chiar în față situațiilor provocatoare, pentru că toate îți sunt de folos. În plus, beneficiezi de o oarecare protecție discretă, subtilă, așa că nu ezită să-ți joci cărțile din mână având încredere în flerul tău și în intuiție. E posibil să participi astăzi la discuții de culise, în cercuri restrânse și să afli informații la „prima mana”, dacă asculți cu atenție.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 30 mai - RAC: Roata se întoarce, iar astăzi vei înțelege pe pielea ta sensul acestei vorbe din popor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x