HOROSCOP 30 martie - LEU: O zi extrem de solicitantă în plan profesional

Publicat pe 30.03.2017 la 08:44 Actualizat pe 30.03.2017 la 08:59

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 30 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
La îndemnurile unui prieten sau unei persoane din anturajul profesional este posibil să cheltuiești sume importante de bani. Indiferent de scopul acestor cheltuieli ar fi bine să stai de vorba înainte, tu cu ține și abia pe urmă să le accepți. Fie că dai bani pentru alții, fie pentru cele necesare ție personal, nemulțumiri interioare tot apăr, pentru că există într-adevăr o mare vulnerabilizare pe segmentul financiar din domeniul muncii pe care o desfășori.

Taur

Ai vrea să faci astăzi totul numai cum vrei tu și mai ales numai ce vrei tu. Astfel că din partea figurilor autoritare din viață ta, atât cele din planul personal – familia, cât și cele din planul profesional – șeful, vei primi tot soiul de contre. Fii prudent și organizează-ți programul în așa fel încât să mulțumești pe toată lumea. Ai suficiențe resurse să te ocupi și de ține personal și de îndatoririle profesionale sau domestice care îți revin.

Gemeni

Este o zi în care cel mai bine te simți departe de zgomotul cotidian și de compania celorlalți. Totuși va trebui să faci față unei serii întregi de activități, mai ales unele care implică efort mental. Fii prudent și dozează-ți eforturile! Chiar ai nevoie de odihnă, relaxare și plimbări ușoare în aer liber. Gestionarea oricăror situații depinde numai de ține. Ai resurse suficiențe pentru a depăși totul cu bine. Secretul constă în a avea mai multă încredere în ține.

Rac

Provocările zilei vin din partea prietenilor și a susținătorilor din anturajul socio-profesional. Într-un fel sau altul, dezbaterile roiesc în preajmă banilor și bunurilor folosite sau adminstrate în comun cu aceste persoane. Desprinde-te de persoanele care te necăjesc, dar în același timp reține reproșurile sau spusele lor. Printre rânduri vei găsi informații bune, chiar dacă unele îți displac deocamdată. Realitatea obiectivă îți poate fi arătata foarte ușor de alții.

Leu
Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către persoane cu funcție. Tu la rândul tău îți poți exercită autoritatea asupra colegilor, mai mult sau mai puțin corect. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii! Mulți prieteni sau chiar persoane din segmentul muncii te susțin și te ajută necondiționat în tot ce ai de făcut. Spre seară îți vei găsi liniștea, dar și povețe minunate acasă, alături de membrii familiei.

Fecioară
Ai avea succes în planificarea unor călătorii de agrement sau în scop profesional. Pe de altă parte, gândurile îți sunt atrase și de modalități noi de a obține competențe profesionale deosebite, necesare la locul de muncă. Dacă ai de susținut examene, probe sau interviuri, alege-ți cu grijă vorbele. Dinspre segmentul prietenilor și al colegilor de muncă îți vin ajutoare substanțiale, pe care ar trebui să le folosești cu respect.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 30 martie - LEU: O zi extrem de solicitantă în plan profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x