HOROSCOP 31 mai - Zi minunată pentru nativii LEI!

Publicat pe 31.05.2017 la 09:39 Actualizat pe 31.05.2017 la 09:45

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 31 mai. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Cheful de distracții și aventuri este accentuat. Veselia de care dai dovadă va fi privită cu scepticism de către cei din jur, insă tu o vei ține tot pe a ta. Și bine faci. Te gândești la aventuri amoroase, insă totul rămane la stadiul de gând. Pe de altă parte, copiii sunt un alt subiect fascinant al zilei. După atâta efervescentă, după-amiază ocupă-te și de treburile casnice.

Taur
Preocupările principale ale zilei sunt legate de casă, patrimoniu și relații cu membrii familiei. Îți poți face planuri pentru reamenajări interioare sau pentru o locuintă nouă. Pe de altă parte este un moment bun pentru o curățenie generală. După-amiază organizează o întâlnire cu cei dragi. Se pot ivi momente agreabile, liniștite în care anumite neînțelegeri vechi se pot lămuri.

Gemeni
Astele ți-au rezervat multe drumuri scurte. Ai de rezolvat anumite chestiuni, în locații diferite. Planurile legate de instruirea personală sau profesională pot suferi modificări. Răsturnarile de situație sunt frecvențe întreagă zi, dar vei reuși să realizezi ce ți-ai propus. Intlanirile și dialogurile cu prietenii apropiați se vor dovedi interesante, iar factorul emoțional va domină.

Rac
Elanul pe care îl ai astăzi în abordarea chestiunilor financiare este salutar. Sunt posibile cadouri și recompense de care chiar ai nevoie. Este vorba despre lucruri mărunte, dar tocmai ele alcătuiesc farmecul vieții. Pot interveni modificări în legătură cu banii sau bunurile materiale proprii. După vânzoleala zilei, acordă-ți spre seară momente de relaxare și introspecție.

Leu
O zi minunată pentru că debordezi de energie și poți pune la treabă întregul Zodiac cu forță pe care o ai. Vei reuși să duci la bun sfârșit tot ce îți propui. Este un moment deosebit pentru a te preocupa de tine. Trasează planuri noi și gândește-te să antrenezi în ele pe oamenii dragi și de încredere din preajmă ta. Nici nu bănuiesti câte lucruri frumoase și utle poți realiză!

Fecioară
Dorință de retragere din forfota vieții predomină întreagă zi. Ascultă-ți sufletul și acordă-i momentele necesare. Este o zi potrivită unei autoevaluări, putând să descoperi lucruri interesante ce stau ascunse de mult în ungherele inimii. La locul de muncă sunt doar activităti de rutină. Se pot contura aspecte neplăcute în această zonă, dar sunt pasagere. Ai încredere în instinctele tale.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 31 mai - Zi minunată pentru nativii LEI!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x