HOROSCOP 31 martie - BERBEC: O zi interesantă la capitolul financiar

Publicat pe 31.03.2017 la 08:46 Actualizat pe 31.03.2017 la 08:59

Principalele previziuni astrale ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 31 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
O zi interesantă la capitolul financiar. Este rost să primești bani, să afli vești despre modificarea condițiilor de muncă și a salarizării aferente, dar fii prudent. Pot apărea cheltuieli comune cu alții, pe considerentul că acum beneficiezi de suficiențe venituri și astfel unii doresc, în secret, să profite de pe urmă ta. Evită să povestești despre economiile sau intențiile tale financiare.

Taur

Te simți minunat, deși nivelul energiei vitale fluctuează. Personalitatea ta trece prin diverse transformări deosebite. Întâlnirile cu prietenii apropiați sau cu rudele îți pot pune în valoare talentele relaționale. Pe de altă parte, astrele te indeamnă să te gândești la noi forme de studii de dezvoltare personală sau profesională pe termen scurt.

Gemeni
Stările tale interioare sunt diverse, dar interesante. Frămantările se mai atenuează, întrucât chiar începi să îți revii. Nu prea ai chef să vorbești, astfel că vei apela la pantomimă. Detasează-te de lumea inconjurătoare și inceracă să te bucuri de tot ce te inconjoară. Sunt atâtea lucruri frumoase și mulți oameni care au nevoie de ține, încât merită să te avanti în mijlocul celorlalți fără rețineri.

Rac

Întâlnirile sau dialogurile cu prietenii ți-ar prinde foarte bine astăzi. Ai chef și de distracții sau escapade amoroase, insă astrele nu prea îți dau frâu liber. Te poți bucură de cei din jur, deoarece vor reuși să-ți indepărteze grijile legate de bani. Spre seară, vei reuși să vezi lucrurile cu alți ochi. Ai mult spor și susținere în treburile gospodăresti. Evită excesele de orice fel!

Leu

Fiind o mică vedetă pentru anturaj, trebuie să te ridici la nivelul asteptărilor. Pune-ți în valoare farmecul în toate activitătile de astăzi. Organizează o agapă alături de cei dragi sau petnru colegii de serviciu. Te vei simți bine, vei avea succes, dar mai ales multe lucruri frumoase de impărtăsit și de invătat. Gândește-te la anumite scopuri profesionale pe termen lung.

Fecioară
Este o zi splendidă pentru activităti culturale. Visarea și planurile pentru lucruri inedite te însoțesc întreagă zi. Întâlnirile cu prietenii pot fi agreabile și de folos. Poți primi sfaturi sau îndemnuri apreciabile. Sunt posibile situații tensionate din toate punctele de vedere, insă ai suficientă fortă să depăsesti totul cu bine. Sănătatea presupune anumite probleme.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 31 martie - BERBEC: O zi interesantă la capitolul financiar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x