HOROSCOP 4 aprilie - RAC: Ești susținut și poți avea succes în toate proiectele

Publicat pe 04.04.2017 la 08:38 Actualizat pe 04.04.2017 la 08:49

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 4 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Intuiția este cheia care deschide absolut toate ușile astăzi, așa că fă bine și ascultă ce ai să-ți spui, înainte să-i întrebi pe ceilalți sau să ceri sfaturi. Astăzi, abordarea ceva mai profundă a lucrurilor, mai ales în sferă finanțelor și a afacerilor, îți poate aduce răspunsuri extrem de valoroase care-ți schimbă percepția și, deci, rezultatele. Legăturile familiale și un mediu sănătos acasă îți sunt de un real sprijin, așa că e esențial să fii cel care, dacă nu aduce pacea, măcar o menține.

Taur
E timpul pentru ceva nou, poate un proiect nou sau doar schimbarea tacticii de lucru, cu mai multă flexibilitate și receptivitate. Luna se află astăzi în Rac, în zonă comunicării, semn că orice demers și activitate propusă depinde de cuvintele pe care le alegi și de momentul în care le rostești. Intuiția te va ghida să faci acele alegeri care-ți sunt potrivite, dar nu te crampona prea mult de agendă, ci permite unor schimbări să apăra în program.

Gemeni

Luna în Rac activează zonă finanțelor și trezește în tine nevoia de a te situa într-o poziție de siguranță din acest punct de vedere. Ai grijă însă că nevoia de siguranță să nu se transforme în zgârcenie, suspiciuni, frici și obsesii care te pot opri să creezi și să te bucuri de ține. Pe de altă parte, ziua de astăzi creează contextul energetic favorabil pentru a descoperi care sunt nevoile tale reale și care ar fi posibilitățile pentru a le împlini. Relațiile apropiate necesită ajustări, deci și în această direcție ar fi bine să te concentrezi.

Rac
Simți nevoia de siguranță, de o anumită claritate și coerentă în proiectele tale, dar mai ales ai nevoie să știi pe cine te bazezi în tot ceea ce întreprinzi. Cumva, cauți să simți pământul sub picioare, urmărind rezultate palpabile și nu doar vorbe și promisiuni. În altă ordine de idei, chiar dacă noul și schimbările îți dau fiori, fii ceva mai deschis în față elementelor noi care apăr și evită suspiciunile exagerate în ce-i privește pe ceilalți. Ești susținut și poți avea succes în toate proiectele legate de comunicare și publicitate.

Leu
Nevoia de control și teamă că ai putea pierde ceva te pot epuiza din punct de vedere emoțional și psihic. E o zi a conștientizărilor în ce privește modul în care faci lucrurile de obicei și a schimbărilor posibile în acest sens, astfel încât să dai jos o presiune pe care ți-ai pus-o singur pe umeri. E timpul pentru o viziune îmbunătățită și o atitudine ceva mai relaxată în față vieții de zi cu zi. Dacă pentru asta e nevoie să te izolezi astăzi și să-ți iei o pauză de la tot, fă-o.

Fecioară
Să fii cine ești, să spui ce crezi și să urmezi drumul tău, sau să faci compromisuri de teamă judecăților celorlalți? Iată dilema în care e posibil să te afli astăzi, mai ales dacă este vorba despre a luă o decizie legată de trierea unor proiecte sau de o schimbare de direcție și/sau de atitudine. Oricum, n-ar fi rău să te întrebi ce îți ia din putere, unde faci compromisuri, cui îi cedezi responsabilitatea bucuriei tale și ce relații pot fi îmbunătățite prin schimbări în interiorul tau…

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 4 aprilie - RAC: Ești susținut și poți avea succes în toate proiectele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x