Horoscop 4 Septembrie: Vărsător: Ești în vervă, te implici în activități sau relații care îți aduc beneficii materiale imediate

Publicat pe 04.09.2017 la 08:09 Actualizat pe 04.09.2017 la 08:18

Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Intuiția te anunța astăzi că urmează o perioadă în care vei avea mult de furcă cu prietenii și persoanele care te susțin în demersurile tale socio-profesionale. La prima vedere ești nemulțumit de acest segment relațional, însă până la urmă vei constată că lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Ajutorul de care ai nevoie acum vine pe căi neobișnuite și când te aștepți mai puțin. De aceea, bucură-te de compania celorlalți și lasă grijile deoparte.

Taur

Tumultul din segmentul profesional îți aduce pe de o parte beneficii, sarcini de lucru noi, dar și plată pe măsură. Însă, pe de altă parte, foarte ușor poți ajunge la conflicte serioase cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Fii prudent și evită provocările celorlalți. Folosește-ți farmecul nativ și lămurește orice diferend cu răbdare și înțelegere. Vei observă cum interlocutorii tăi îți vor copia atitudinea și astfel toată lumea va fi mulțumită.

Gemeni

Demersurile profesionale te obosesc, dar ai încredere că te vei descurcă foarte bine și vei reuși să rezolvi tot ce îți propui. Dacă ești nevoit să iei decizii sau să te pronunți vizavi de o călătorie de serviciu, ar fi bine să te sfătuiești cu cineva de încredere din anturajul apropiat. Pe de altă parte, astăzi ți-ar prinde bine să-ți rafinezi sufletul prin lecturi deosebite, vizitând o expoziție de artă sau tăifăsuind, pe înserat cu un prieten drag.

Rac

Chestiunile financiare comune cu alții te preocupa întreagă zi. Posibil să te necăjească faptul că trebuie să cheltuiești sume importante de bani, pe mofturile partenerului de viață sau pentru o rudă care te caută numai pentru sprijin material, când are nevoie. Însă, dacă ești puțin atent ai să observi că tu ești cel care ai creat acest context. Reserva momente de liniște și reorganizează-ți bugetul disponibil pentru alții. Planurile de călătorie ți-ar bucură sufletul.

Leu

Dialogurile cu ceilalți îți vor aduce multe informații prețioase. În primul rând, fii atent la subiectele discutate cu partenerul de viață și colaboratorii din domeniul profesional. Vei constată că orice discuție duce numai la câștiguri comune sau la bunuri folosite în comun. Totuși, în a două parte a zilei rezervă momente pentru a analiză toate relațiile parteneriale. Există personaje în preajmă ta care au interese total diferite de ale tale.

Fecioară

Este o zi încărcată la serviciu, cu multe treburi de rutină. Sunt posibile tensiuni în relațiile colegiale, de aceea fii prudent. Se poate discută amiabil, cu puțin efort și bunăvoință. Indicat ar fi să accepți sprijinul colegilor și lucrul în echipă. Sănătatea este vulnerabilă, însă pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Odihnă, controlarea stării tale interioare și alimentația corespunzătoare îți sunt de mare folos.

Balanță

Accentul zilei este pe relațiile sentimentale. Atât persoană iubită, cât și copiii te provoacă mult. Fii prudent și evită-le mofturile, pentru că sănătatea ta este precară. Pe de altă parte, tu ești cel care are așteptări prea mari de la cei dragi. Orientează-ți eforturile către activități recreative sau către un hobby. Asta te va liniști și îți va deschide gustul pentru a relaționa mai mult cu persoanele care au aceleași preocupări că și ține.

Scorpion

Membrii familiei te vor provocă la discuții aprinse, fie datorită relațiilor tale sentimentale, copiilor, fie datorită faptului că ești prea distrat și te sustragi de la îndatoririle gospodărești. Este o zi în care ai succes numai în segmentul casnic, chiar dacă tensiunile sunt și ele prezente. Reorientandu-ti eforturile spre casa si familie vei obtine aprecierile si sprijinul celorlalti si vei reusi sa rezolvi si treburile ramase in urma.

Citește mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Horoscop 4 Septembrie: Vărsător: Ești în vervă, te implici în activități sau relații care îți aduc beneficii materiale imediate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x