HOROSCOP 6 februarie - FECIOARĂ: Forfotă mare la serviciu, în relațiile cu șefii și autoritățile

Publicat pe 05.02.2017 la 19:21 Actualizat pe 05.02.2017 la 19:29

Specialistii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 6 februarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 6 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Săptămâna începe cu drumuri scurte, fie pentru a-ți rezolvă chestiuni personale, fie profesionale. Organizează-ți programul și pentru următoarele zile, astfel încât să acoperi, atât sarcinile de lucru de la serviciu, cât și treburile gospodărești. Pe de altă parte, dialogurile purtate cu persoanele din anturajul apropiat îți vor aduce informații utile. Ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar.

Taur
Capitolul financiar îți atrage atenția, prin faptul că fie primești bani sau cadouri, fie partenerul de viață te provoacă la discuții ample pe temă bugetului disponibil pentru cheltuielile cotidiene. Datorită unor plăți pe care trebuie să le faci pe facturi, datorii sau mofturile celor apropiați este posibil să rămâi cu bani puțini pentru nevoile tale personale. Fii prudent și mai întâi rezolvă-ți treburile tale.

Gemeni
Ziua este favorabilă pentru a te ocupă de ține. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, așa încât ar fi bine să-ți programezi ședințe de terapie corporală. Posibil că partenerul de viață sau colaboratorii să te provoace la discuții aprinse pe teme profesionale. Tu fii discret și evită implicarea emoțională. După-amiază, hoinărește prin locurile preferate, alături de cineva drag și de încredere.

Rac
O zi bună pentru meditație, contemplarea naturii, detașare de cotidian. Ocupă-te de treburi ușoare și mai ales evită discuțiile ample. Mentalul tău are nevoie de odihnă, gânduri bune și compania celor dragi. Se pot accentuă afecțiunile specifice sistemului respirator. Însă, remediile naturiste, alimentația potrivită și o plimbarea în aer liber îți sunt suficiențe pentru a te simți bine.

Leu

Din anturajul apropiat se pare că vin în preajmă oameni de nădejde, protectori și sfătuitori deosebiți. Bine este să asculți vorbele celor dragi, chiar dacă pe alocuri te pot necaji remarcile sau concluziile lor. Pe de altă parte, nu plecă urechea la toate informațiile care se vehiculează în preajmă ta. Persoană iubită sau copiii ți-ar putea reproșa faptul că ai prea multă încredere în prieteni.

Fecioară
Se conturează forfotă mare la serviciu, în relațiile cu șefii și autoritățile. Eforturile tale sunt îndreptate mai mult spre casă și familie, aspect care te vulnerabilizează în plan socio-profesional. Fii prudent și prezent în tot ce se petrece la serviciu. Tendința de a ripostă la orice remarcă venită din partea altora este neprofitabila. Ia aminte la spusele celorlalți, pentru că ai toate șansele să te descurci foarte bine.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 6 februarie - FECIOARĂ: Forfotă mare la serviciu, în relațiile cu șefii și autoritățile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x