HOROSCOP 7 aprilie - GEMENI: Este o zi cu forfotă, atât în plan personal, cât și în plan profesional

Publicat pe 07.04.2017 la 08:24 Actualizat pe 07.04.2017 la 08:31

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru data de 7 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Relațiile sentimentale îți pot da bătăi de cap, pentru că ești foarte preocupat cu sarcinile de serviciu, neglijându-ți astfel îndatoririle față de persoană iubită sau față de copii. Este bine să lași deoparte alte activități și să te implici mai mult în capitolul amoros. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te împarți echitabil și în plan personal și plan profesional.

Taur

Dorință de a stă acasă, printre membrii familiei este foarte accentuată. Pe de altă parte ai și multe treburi gospodărești restanțe. Astăzi sunt momente favorabile, atât pentru a dialoga cu cei dragi, cât și pentru a-ți rezolvă tot soiul de chestiuni patrimoniale. Totuși, la serviciu ești solicitat din plin, însă cu ajutorul colegilor te vei descurcă foarte bine.

Gemeni
Este o zi cu forfotă, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Foarte multe informații se vor vehicula în preajmă ta, însă nu toate îți sunt de folos. Este bine să fii prudent în comunicare, deoarece există riscul să vorbești prea mult și fără rost. Chiar dacă ceilalți te provoacă, dorind în secret să-ți afle planurile, tu vorbește doar strictul necesar.

Rac
Temă principală a zilei este legată de veniturile pe care le obții din activitatea profesională desfășurată. Se pare că în urmă discuțiilor cu un prieten sau cu o persoană care te sprijină în domeniul profesional vei află modalități noi de a câștiga mai mult. Controlează-ți reacțiile și ascultă ce ți se spune. Însă, luarea deciziilor lasă-le pentru zilele următoare.

Leu

Alcătuiește planuri pentru cel puțin o luna de zile de acum încolo. Inspirația pare că vine dintr-o zonă necunoscută, însă vei constată că sunt exact ideile, sugestiile de care ai nevoie. Persoanele din anturajul apropiat îți pot veni în ajutor cu informații deosebite. Însă, tu ar trebui doar să asculți, să iei aminte și să consemnezi într-un jurnal secret tot ceera ce dorești să faci.

Fecioară
Este bine să fii discret și să te ocupi numai de treburi ușoare, de rutină. Provocările din segmentul profesional sunt majore și, pe cât posibil, onorează-ți sarcinile de lucru, apelând chiar și la ajutorul colegilor. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită consultațiile și analizele medicale deoarece există riscul unor erori greu de ameliorat.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 7 aprilie - GEMENI: Este o zi cu forfotă, atât în plan personal, cât și în plan profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x