Horoscop AMOROS 2018! Trei zodii care vor trăi intens

Publicat pe 24.11.2017 la 12:46 Actualizat pe 24.11.2017 la 13:03

Trei zodii care vor face amor nebun în 2018.

Încă puțin și intrăm în 2018. Specialiștii în strologie au deja toate predicțiile.

În timp ce unii nativi vor avea parte de belșug sau noroc în carieră, alții vor... iubi intens.

Care sunt zodiile axate pe amor nebun în 2018? Aflați mai jos!

LEU:

Acești nativi se vor îndrăgosti încă din primele zile ale anului 2018 sau chiar în noaptea dintre ani. Leii vor trăi intens orice moment, vor râde cu poftă și inima o să le bubuie în piept de fericire.

Dacă până acum ai zburat din floare în floare sau pur și simplu nu te-a atras o relație serioasă, acum cineva va intra în viața ta și ți-o va da peste cap și-ți va schimba complet percepția despre relații și despre iubire.

Totul se va întâmpla repede, vă veți cunoaște și peste puțin timp vă veți și muta împreună. Cei apropiați ție și mai ales familia ta, vor fi chiar surprinși când le vei da vestea cea mare. Merită se te bucuri de acest an din plin, viața ta sentimentală abia acum începe.

BALANȚĂ:

În ultimii ani, nativi născuți în zodia balanță au avut mult de suferit din dragoste pentru au cunoscut doar persoane nepotrivite, însă anul următor se va face dreptate și soarele va răsări pe strada acestor nativi.

Totuși, acești nativ nu vor iubit doar o dată în anul ce vine, ci de două ori. Primăvara le va aduce în cale o persoană misterioasă care le va cuceri inima pe lor, încă de la prima vedere și pe care nu vor avea răbdare să o descopere. Această poveste de dragoste va decurge foarte pasional, însă va dăura doar 2 sau 3 luni.

Cea de-a doua relație, va începe cu cineva neașteptat. Chiar și acești nativi vor fi surprinși pentru că vor descoperi că de fapt dragostea adevărat a fost în fața lor în tot acest timp: chiar prietenul/prietena cea mai bună.

CAPRICORN:

Se știe despre acești nativ că sunt ambițioși și că obțin mereu ce și-au propus. Ei bine, anul acesta va fi vorba despre o persoană. Vor pune ochii pe cineva și vor face tot posibilul să nu le scape printre degete.

Această persoană va fi perfectă pentru nativii din capricorn pentru că în sfârșit se vor simți compleți. Acești nativi vor trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste din viața lor și este cel mai probabil să se concretizeze în nuntă cât de curând.

În anul 2018, acești nativi vor recupera tot ce au recuperat tot ce au pierdut anii trecuți pe plan sentimental. totul se va întâmpla foarte repede și vor trăi fiecare secundă ca și cum ar fi ultima. Radiază de fericire!

În articolul

Horoscop AMOROS 2018! Trei zodii care vor trăi intens

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x