Horoscop, marți, 20 februarie 2018. Sfatul zilei: luați o pauză!

Publicat pe 19.02.2018 la 14:20 Actualizat pe 19.02.2018 la 14:22

Astrele va sfatuiesc sa luati o pauza daca v-ati suprasolicitat in ultima perioada1

Horoscopul zilei de 20 februarie 2018 aduce vești bune pentru unii nativi, dar și avertismente pentru cei care își forțează organismul și nu țin cont de semnalele pe care le primesc din partea acestuia. Sfatul zilei: luați o pauză!

ZODIA BERBEC

S-ar putea sa fiti nemultumit din cauza ca trebuie sa amanati o calatorie in interes profesional sau de afaceri. Amanarea ar putea fi, de fapt, in avantajul dumneavoastra, pentru ca astazi nu sunt recomandate calatoriile lungi. In a doua parte a zilei aveti ocazia sa puneti la cale o colaborare pe termen lung, din care sunt sanse sa obtineti beneficii materiale importante.

ZODIA TAUR

Schimbarile pe care intentionati sa le faceti in camin sunt bine primite de cei din familie, dar tineti cont si de dorintele partenerului de viata. Este recomandat sa nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu duceti la bun sfarsit niciuna dintre ele. Spre seara, este posibil sa aveti parte de o surpriza placuta din partea unei persoane apropiate.

ZODIA GEMENI

In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare inceputa mai demult in casa. O persoana mai in varsta din familie ar putea fi dispusa sa va ajute financiar, dar probabil ca va incerca sa-si impuna ideile in legatura cu schimbarile pe care doriti sa le faceti. Fiti foarte diplomat pentru a evita o cearta care ar putea sa tensioneze atmosfera din familie. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste buna de la o ruda apropiata.


***Citește și horoscopul săptămânii 19-25 februarie, horoscopul banilor în luna februarie și horoscopul lunii martie***


ZODIA RAC

Se pare ca azi aveti multe probleme de rezolvat. Aveti posibilitatea sa faceti anumite schimbari in camin, care ar putea contribui la imbunatatirea relatiilor cu partenerul de viata. In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti tentat sa cheltuiti o suma destul de mare. Va recomandam sa fiti prudent, fiindca nu este o zi favorabila investitiilor.

ZODIA LEU

Este o zi buna pentru a va ocupa de rezolvarea unei probleme financiare mai vechi. Daca vi se propune o colaborare, ar fi bine sa nu o refuzati, pentru ca ar putea determina o schimbare in bine in viata dumneavoastra. N-ar strica sa va consultati cu partenerul de viata.

ZODIA FECIOARĂ

Se anunta o zi destul de incarcata, asa ca ar fi bine sa va organizati cat mai riguros. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. Nu este exclus sa va schimbati programul in ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgenta a unui partener de afaceri.

ZODIA BALANȚĂ

Este momentul sa va concentrati atentia asupra problemelor din camin. Va puteti baza pe intuitie, dar tineti cont si de dorintele partenerului de viata. Dupa-amiaza, o ruda v-ar putea cere ajutorul intr-o chestiune financiara.

ZODIA SCORPION

Astazi s-ar putea ivi ocazia sa rezolvati o problema financiara care va preocupa de mai mult timp. In prima parte a zilei este posibil sa vi se propuna o afacere care se anunta profitabila pe termen lung. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

ZODIA SĂGETĂTOR

Aveti ocazia sa puneti in practica planurile pe care vi le-ati facut in legatura cu o afacere. Relatiile cu prietenii ar trebui sa fie foarte bune. Dorinta dumneavoastra de libertate ar putea genera tensiuni in familie. Fiti diplomat si nu refuzati comunicarea cu membrii familiei.

ZODIA CAPRICORN

Astazi aveti tendinta sa va ocupati de mai multe proiecte in paralel. Inainte de a incepe ceva nou, ar fi bine sa finalizati o parte dintre lucrarile deja incepute. Pentru a realiza ceea ce v-ati propus, este necesar sa fiti inventiv si perseverent. Se pare ca traversati o perioada de instabilitate financiara. Aveti rabdare si nu va lasati tentat de castiguri usoare si speculatii.

ZODIA VĂRSĂTOR

Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun pentru a demara noi activitati. Azi sunt favorizate si planurile de viitor in ceea ce priveste locuinta si viata de familie. Partenerul de viata si familia va incurajeaza si sunt dispusi sa va ajute. Dificultatile cu care va confruntati in aceasta perioada sunt trecatoare.

ZODIA PEȘTI

Astazi creativitatea ar trebui sa fie la cote inalte si va poate ajuta sa rezolvati probleme dificile intr-un mod ingenios. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta. Relatiile sentimentale parcurg o perioada favorabila. Atentie la tendinta de a-i face reprosuri nemeritate persoanei iubite!

Sursa: eastrolog.ro.

În articolul

Horoscop, marți, 20 februarie 2018. Sfatul zilei: luați o pauză!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x