Horoscop Vineri 22 Decembrie: Capricorn - Lucrurile se petrec exact ca în visele tale cele mai frumoase! Simți iubirea divină cum se varsă asupra ta

Publicat pe 21.12.2017 la 17:54 Actualizat pe 21.12.2017 la 18:34

Previziunile zilei pentru toate zodiile

BERBEC
Viata de familie este in prim plan, dar totusi nu e vorba de prea multa armonie, ci apar diverse neintelegeri, mai ales de natura financiara.

Sotul nu este de acord cu lista de cumparaturi a sotiei, iar sotia nu pare a fi prea incantata de deciuziile parternerului de viata, ca atare conflictele dintre barbat si femeie pot ajunge azi intr-un punct de maxim, in care orgoliile sunt gata sa rabufneasca. Fa un efort sa-ti cotrolezi reactiile impulsive, ca sa nu strici o zi ce ar putea fi petrecuta mult mai frumos.

TAUR
Adu-ti aminte de o sarcina pe care nu ai dus-o la indeplinire la timpul potrivit, candva in trecut, si care acum isi cere de urgenta dreptul de a o termina. Arunca o privire inapoi, pentru ca acum detii toate resursele pentru a o incheia cu brio si a o sterge de pe lista de restante.

Ca e vorba de un imprumut in bani nereturnat pana acum, de o promisiune neonorata sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai usor, ca atare ocupa-te un pic si de lucrurile uitate.

GEMENI
Intuitia ta nu greseste, deci, daca te bazezi pe ceea ce iti transmite vocea ta interioara, faci o alegere excelenta. Exista multe motive de indoiala asupra lucrurilor de care te ocupi, dar ai norocul sa observi si ceea ce altii nu vad si deci poti intelege mai corect situatia.

Simturile tale subtile, poate chiar si cu o nota paranormala, sunt atuurile tale de azi, pentru ca ele scot la iveala aspectele secrete, bine ascunse in spatele unor aparente inselatoare. Le presimti, le descoperi si astfel stii de ce sa te feresti la o adica!

RAC
Privesti cu admiratie spre o persoana a carei superioritate o recunosti fara putinta de tagada. E mai bun decat tine, asta e clar, si daca ai sansa de a-i atrage atentia cu ceva, te poti numi norocos. Poate deveni un idol pentru tine, un exemplu de urmat deoarece a ajuns la varf prin studiu, prin munca si vointa.

Ii apreciezi valoarea, ii respecti renumele si iti propui sa-i calci pe urme. Ti-ai gasit mentorul, ca atare stai in preajma sa, atat cat iti permite, si incearca sa furi din zbor orice informatie, orice lectie si orice invatatura pe care o va impartasi.

LEU
Nu prea te poti baza pe prieteni astazi. Daca ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care ii considerai prieteni de nadejde, azi vei descoperi ca se face cam gol in jurul tau. Nici macar cel mai apropiat amic nu raspunde prezent solicitarilor tale, ceea ce te pune serios pe ganduri cu privire la adevarata sa prietenie fata de tine.

Nu este exclus ca o vorba necontrolata sau un gest mult prea libertin sa strice o relatie ce parea sa evolueze bine, ca atare ai grija incotro duci discutiile ce pot deveni periculoase pentru prieteniile proaspat incepute.

FECIOARA

Azi ai putea intalni o persoana sau ai putea citi o carte sau pur si simplu primesti, pe cine stie ce cai, un mesaj care te va pune pe ganduri.

Stand si analizand rostul acestor informatii, aprofundand prin si mai mult studiu cele tocmai aflate, vei descoperi ca pot deschide o cale noua de ascensiune pentru tine, ducandu-te, pas cu pas, mai aproape de misiunea ta pe lume.

Nu privi superficial ceea ce iti apare azi in cale, fie ca sunt oameni, simboluri, cuvinte sau idei, ci stai si chibzuieste ce vor ele sa-ti spuna! Pune mana pe o carte: vei gasi acolo un paragraf care da raspunsul intrebarii tale actuale!

BALANTA
Nu pune la suflet un mic hop absolut firesc in drumul tau catre succes si nu te lasa doborat de el. Ai multe de invatat si din astfel de situatii chiar daca nu sunt asa cum doreai. Ai rabdare, stai pe loc si descopera ce ai de invatat din aceasta lectie si dupa aceea treci mai departe.

Nu sari peste acest hop fara sa te gandesti ce are el de transmis, ca si cum n-ar insemna nimic, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei fi intors din drum tot la aceasta etapa. Mai bine chibzuiesti profund acum, decat sa mai faci si altadata vreun ocol pe aici. Nu sari peste aceasta lectie ca si cum n-ar fi existat!

SCORPION
Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti, experimentati, intelepti, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi.

Stai cu urechile palnie la tot ce au ei de transmis, pentru ca trebuie sa recunosti ca iti sunt superiori si de la ei vei primi informatiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de indrumatori spre succesul pe care il visezi de multa vreme, iar deschiderea lor spre a impartasi si altora ce stiu trebuie valorificata din plin.

SAGETATOR
Copiii sunt cel mai frumos lucru al vietii tale, deci apropie-te de ei si adu-ti aminte sa scoti si tu mai mult la iveala copilul din tine. Lasa incrancenarile, grijile, problemele, scoate aceste cuvinte din vocabular, si lasa-te condus de joc, asa cum faceai cand erai mic.

Indiferent de varsta pe care o ai, vei vedea ca exista inca in adancul sufletului tau un copil care cere atentie, care vrea sa iasa afara sa se joace, ca atare dezbraca haina omului matur, sobru si responsabil si elibereaza acel copil. Da-i voie sa se joace, sa rada si sa fie liber!

Prezenta familiei alaturi va stimula cumva acest joc, si te simti ocrotit, rasfatat, imbratisat, asa ca odinioara. Aceeasi energie minunata o reversi si tu, la randu-ti, asupra celor mici!

CAPRICORN
Totul se intampla exact la timpul potrivit, de parca cineva te-ar intreba pe tine daca iti convine acest ritm de evolutie. Exact cand ai nevoie de un lucru, el deja apare in calea ta, cand visezi la o rezolvare, se iveste si ea din senin, si totul face parte dintr-o sincronizare perfecta intre ce ti-e scris si ce iti doresti tu mai mult de la viata.

Inima ta e incantata, pentru ca lucrurile se petrec exact ca in visele tale cele mai frumoase si nu se poate sa nu spui azi, cu mana pe inima, ca esti fericit! Simti iubirea divina cum se varsa asupra ta, de vreme ce toate se petrec asa cum ai tu nevoie!

VARSATOR
Daca ai putea prelungi la nesfarsit starea de bine care te cuprinde astazi, ai fi fericit, deci fa tot posibilul sa profiti cat mai mult de aceasta stare! O petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestui final de saptamana si orele par sa nu se mai sfarseasca intr-o atmosfera vesela.

La un moment dat, ai sentimentul ca timpul s-a oprit in loc si acelasi eveniment fericit se repeta iar si iar, spre marea ta satisfactie, semn ca, atunci cand esti optimist, poti sa pastrezi langa tine mult timp ce e frumos si bun in viata.

PESTI
Chiar daca nu mai este acelasi ritm alert de inaintare a unui plan catre punctul maxim la care visezi, nu inseamna ca nu inainteaza lucrurile. Ba da, doar ca ceva mai lent decat ai fi dorit tu! Ca atare ai rabdare si nu grabi lucrurile, pentru ca te afli pe parcursul unui plan care progreseaza lent, pas cu pas, dar neintrerupt.

Imagineaza-ti ca ceea ce se naste acum sub ochii tai e precum o roca ce se slefuieste in timp indelungat, pana ajunge la forma perfecta. De ce sa sari peste etape cand fiecare pas de pe parcurs conteaza pentru ceea ce construiesti? Rabdare, asadar, si continua constructia!

sursă: lyla.ro, acvaria.com

În articolul

Horoscop Vineri 22 Decembrie: Capricorn - Lucrurile se petrec exact ca în visele tale cele mai frumoase! Simți iubirea divină cum se varsă asupra ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x