HOROSCOPUL lunii martie: NOROC în plan financiar pentru nativii gemeni!

Publicat pe 01.03.2017 la 15:47 Actualizat pe 01.03.2017 la 16:24

Afla principalele previziuni ale lunii!

Primăvara a sosit, iar consultantul în astrologie Remus Ionescu a realizat principalele previziuni pentru fiecare zodie în parte. Potrivit acestuia, nativii taur și cei născuți în zodia racului se regăsesc printre norocoșii lunii martie!

Berbec
Marte si Venus se afla in semnul lor până pe 10 martie, iar Soarele și Mercur până pe 13 martie în semnul Pestilor. O situație ambiguă: pe de o parte ambiții declarate (poate peste posibilitățile situației concrete), pe de alta dubii interne ce provin din experiențe anterioare care nu au fost încununate de succes.

Ziua de 1 martie le poate aduce o declarație de dragoste, o revedere neașteptată ce le provoacă emoții și bucurii sau un semn de viață de la cineva cu care nu s-au văzut de mult. Pe de alta parte, doresc să își înnoiasca garderoba, să își schimbe look-ul: culoarea părului, frizura etc.
4-5 poate fi un sfârșit de săptămână de poveste, de visare, mai ales daca il petrec intr-un peisaj pe masura ori intr-o companie placuta. Intrerup poate un proiect, o activitate pentru cateva zile si aceasta numai pentru a reveni apoi cu forte sporite si idei ingenioase.


Taur

Emotii si sperante mari la inceputul lunii pentru nativii zodiei Taur. Li se face o promisiune, li se vorbeste despre sanse, posibilitati, oportunitati, adica ceea ceea ce isi doresc. Au, cu siguranta, niste retineri, insa isi doresc tare mult sa se intample ceva frumos in viata lor si tocmai de aceea incearca sa creada ce li se prezinta acum.

Oricum, o ridicata doza de idealism si de speranta acum la inceputul lunii.O mentiune speciala legata de sanatate. Prima decada a lunii aduce provocari in acest domeniu de viata; cei care au tot tinut pe picioare o boala, au amanat o vizita la un specialist ori inceperea unui tratament ar putea avea acum surprize neplacute. Din punct de vedere astral nu traverseaza o perioada fasta, astfel incat ar trebui sa isi schimbe atitudinea fata de ei, fat de corpul lor.

Gemeni
Un bun inceput de luna pentru nativii zodiei Gemeni. Se bucura de prezenta si de compania prietenilor dar pot avea parte si de unele favoruri, avantaje, circumstante favorabile. Important totusi ce spun, ce promit si ce fac in zilele de 1 si 2 martie si, de asemenea pe 4 si 5 martie, pentru ca acestea pot fi destul de usor rastalmacite in defavoarea lor; sa evite orice echivoc, orice incercare de a se da in spectacol.

Oricum, o perioada favorabila a anului pentru ei de care ar trebui sa profite, sa raspunda ''prezent'' oricarei cereri sau oportunitati, sa nu lase ''pe alta data'' caci se poate ca acea data sa nu mai apara prea curand (vorbind in termen de luni de zile).

Noroc si in plan financiar si au mari sanse sa primeasca ce solicita (comisioane, reduceri si alte facilitati, ba chiar o crestere a salariului, tinand cont totusi de rezultate, vechime, experienta etc); sigur, este nevoie de echilibru si bun simt dar si de incredere, curaj, onestitate.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOPUL lunii martie: NOROC în plan financiar pentru nativii gemeni!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x