PREVIZIUNI. Avertismentul specialiștilor pentru luna MAI: "Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple"

Publicat pe 03.05.2017 la 10:46 Actualizat pe 03.05.2017 la 11:04

Ce ne rezerva astrele in aceasta luna.

Specialiștii au realizat atmosfera astrală pentru luna mai, trecând în revistă principalele aspecte pentru această perioadă. "Ai grijă ce-ți dorești, pentru că ți se poate întâmplă", ne avertizează aceștia de la bun început.

Este o perioadă în care ce ne gândim se și întâmplă, așa că să avem grijă la gândurile noastre că s-ar putea să materializam mult mai repede decât credem, însă atenție la gândurile bazate pe ego: vreau mașină X, vreau promovarea pentru că așa vreau și cred că mi se cuvine… știți vorba aia: „ai grijă ce îți dorești, pentru că ți se poate intampla”, iar apoi o să ne luăm cu mâinile de cap.

Este o perioadă bună de curățenie, mai ales în gânduri, frici, neliniști, dar se va face curățenie și la nivel de relații, unii oameni vor pleca din viață noastră. Să ne amintim de abandon pentru că nu vom înțelege ce se întâmplă sau de ce. Să ne spunem mereu: „să se așeze totul cum este mai bine pentru mine”. Dumnezeu știe mai bine calea.

Testul relațiilor ne va arata și care sunt acele persoane care ne ridică și ne ajută să fim cea mai bună versiune a noastră și cele care ne trag în jos și care își vor dezvălui adevărată față. Nu e nimic bun sau rău în asta, alegem doar să mergem înainte, fără a încerca să etichetăm: nimeni nu este mai bun sau mai rău, doar este bun sau nu pentru evoluția noastră. O lună de testări și de mesaje care vin să ne împingă să luăm decizii minunate pentru viitorul nostru.

Este o lună în care tot ceea ce emani și emiți ți se întoarce înapoi. Spre exemplu emani negativitate, primești negativitate, emiți judecăți, ești și tu judecat. Toate astea se petrec instant, ți se întorc drept în față. Nu mai poți nega poate gaura în care ești sau oportunitățile care îți sar în față. Totul se petrece cu o viteză foarte mare. Șansele pe care le aduce această luna sunt incredibile însă este important să îți faci partea ta de treabă. Universul și îngerii îți dau întâlnire la jumătatea drumului. O afirmație magică pe care o poți spune în această luna este: Mă bucur în fiecare zi de miracole care îmi hrănesc sufletul.

De asemenea Arhanghelul Gabriel va fi alături de noi pentru a ne deschide uși spre împlinirea misiunii personale. Se spune chiar că în luna asta începem o sarcină, universul ne lasă „însărcinați” și peste 9 luni vom avea certitudini legate de energia care ni se cere să o aducem aici pe Pământ. Așadar, permiteți să se aștearnă curățenia pentru a face loc miracolelor în viață noastră.

În prima parte a lunii


În prima parte a lunii – între 1 și 15 mai – îmbrăcăm „haine noi”. Ni se cere o schimbare de atitudine, o repoziționare față de tot ce avem în viață noastră. Este ca și când îți faci curățenie în garderobă și te minunezi cum de ai putut purta cutare bluză sau pantalon. Tot așa ne dăm seamă că nu ni se mai potrivește haină invidiei sau a judecăților, și alegem altceva, în primul rând alegem să ne arătăm lumina. Înțelegem clar ce avem de eliberat, ne deschidem spre prosperitate, știm ce merităm și ne asumăm responsabilitatea pentru rolul pe care Dumnezeu ni l-a dat pe acest Pământ. Da, ne vom simți mai expuși, mai vulnerabili, însă liberi. Nu mai avem nimic de ascuns, focul vieții va renaște în fiecare dintre noi.

În a două parte a lunii

Între 16 și 22 mai suntem invitați la socializare, la ieșire în lume. Te trezești că ești pus în față faptului împlinit și musai să prestezi darul ce l-ai primit de la Dumnezeu. Suntem scoși în lumina reflectoarelor și totul este la vedere. Fiecare pată se vede, fiecare scăpare se simte însă ceea ce va fi de apreciat este că am apărut, că ne-am arătat și suntem dispuși să mergem pe drumul trasat de Dumnezeu.

Citește aici continuarea!

În articolul

PREVIZIUNI. Avertismentul specialiștilor pentru luna MAI: "Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x