Alina Boz revine la dragostea din copilărie, teatrul. Actrița vrea să ajungă pe scenă într-o altfel de ipostază

Publicat pe 12.06.2023 la 13:34 Actualizat pe 12.06.2023 la 14:20

Alina Boz dorește să ajungă pe scenele de teatru. Vedeta înlocuiește platourile de filmare cu emoția aplauzelor în direct.

Alina Boz poartă un sacou roz cu mâneci lungi și zâmbește

Alina Boz își îndreaptă succesul către piesele de teatru

Happy Channel

Nu este nimic ieșit din comun ca tinerii actori să-și dorească o schimbare de scenariu. Mai precis, cei mai mulți dintre aceștia vor să înlocuiască munca pe platourile de filmare cu aplauzele în direct ale spectatorilor.

Alina Boz își îndreaptă succesul către piesele de teatru

Vedeta din “O poveste cu zâne” și “Furtună pe Bosfor” a reușit să se impună de-a lungul anilor cu proiectele profesionale care iau venit turnate ca o mănușă. Cu toate acestea, Alina Boz a declarat recent că ar dori să încerce viața pe scenă, în fața publicului ca și actriță de teatru. A mărturisit că ar urma oricând un proiect “frumos” și oameni buni. În cadrul podcastului lui İbrahim Selim, vedeta a subliniat că atunci când a ajuns pentru prima oară în Turcia familia a lucrat în teatre pentru a se obișnui cu toată schimbarea, limba și toate noile evenimente. Bunicul său a dus-o pentru prima oară la teatru, iar ea a rămas fascinată de ceea ce se întâmpla de obicei în spatele cortinei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îmi amintesc că am fost fascinată de scenă. Ceva mi s-a întâmplat acolo. Am fost fascinată de teatru cu fiecare zi care trecea. Apoi au urmat serialele și mi-am început cariera de actriță.”, a declarat vedeta, potrivit seriesturkish.com. Alina Boz a urmat cursuri de sculptură, pictură, dans modern, echitație și patinaj. Aceasta subliniază că are o pasiune pentru tot ceea ce o înconjoară și o face fericită. A făcut câteva referiri și la dragostea sa pentru teatru.

Citește și: Totul despre serialul "O poveste cu zâne" cu Alina Boz în rol principal. Detalii despre îndrăgita producție turcească

“Mi-ar plăcea să iau parte la un proiect frumos cu oameni minunați. Nu doar că îmi doresc să joc în piese de teatru, dar să-i am aproape pe frații și surorile mele. Mi-am făcut prietenii durabile pe platourile de filmare ale serialului Maraşlı. Este vorba despre Kerem Atabeyoğlu și Almula. Îmi place să fiu cu ei. Învăț foarte multe lucruri valoroase. Îmi place să văd și părerea oamenilor care au mai făcut asta. De aceea mi-ar plăcea să joc teatru.”, a declarat vedeta.

Cum își petrece Alina Boz timpul liber, care sunt preferințele sale în mediul online

Faimoasa actriță s-a născut în Rusia în 1998, dar și-a construit o viață sigură în Turcia încă din copilărie. Numele său este acum cunoscut peste tot în lume, grație proiectelor profesionale în care s-a implicat de-a lungul timpului, încă din 2016. Este considerată una dintre cele mai influente vedete. Joacă rolul “Hazal” în serialul “Furtună pe Bosfor” și “Azra” în „Ține-mă de mână” alături de Alp Navruz.

Citește și: Alina Boz a devenit imaginea unui brand renumit de articole sportive din lume. A publicat un mesaj puternic în mediul online

A urmat proiectul “O poveste cu zâne” cu 13 episoade per total. În prezent, aceasta se bucură de vacanță și recunoaște că folosește rețelele sociale în scopuri personale.

“De cele mai multe ori cad în capcanele pe care mi le întinde Youtube. Sunt prea leneșă să fiu prinsă în ceva anume. După un anumit punct, în timp ce fac același lucru, mă plafonez. Dacă urmărez același lucru pe Youtube zi de zi, mă concentrez doar acolo.”, a spus vedeta. Urmărește subiecte politice.

“Mi-am schimbat perspectva zilele astea. Urmăresc lucruri despre lume. De exemplu, cum funcționează lumea, politica, cele 5 familii care conduc lumea. Zilele astea sunt prinsă cu ele. Trăim într-o perioadă foarte interesantă.”, a spus actrița.

În articolul

Alina Boz revine la dragostea din copilărie, teatrul. Actrița vrea să ajungă pe scenă într-o altfel de ipostază

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x