Alina Boz și-a schimbat complet stilul în cea mai nouă producție în care joacă. Ce imagini a postat vedeta pe internet

Publicat pe 12.09.2022 la 14:50 Actualizat pe 12.09.2022 la 15:16

Alina Boz și-a schimbat complet stilul în cea mai nouă producție în care joacă. Ce imagini a postat vedeta pe internet.

Alina Boz poartă o bluză albă cu mâneci lungi și are părul prins într-un coc împletit

Alina Boz în serialul "Furtună pe Bosfor"

Happy Channel

Alina Boz reușește de fiecare dată să uimească cu ținutele sale și cu aparițiile pe micul ecran. În cea mai recentă producție în care joacă, vedeta din “Furtună pe Bosfor” este de nerecunoscut. Chiar ea a ținut să lase mărturie câteva imagini în mediul online, acolo unde fanii de pretutindeni o urmăresc de fiecare dată.

Alina Boz și-a schimbat complet stilul în cea mai nouă producție în care joacă

Detaliile producției turcești “Bir Peri Masalı” în care joacă Alina Boz au început să apară în mediul online. Chiar vedeta din “Furtună pe Bosfor” a ținut să lase mărturie câteva ipostaze. Peste 2 mii de comentarii și mai mult de 160 de mii de aprecieri au lăsat internauții în dreptul postării. Cu toate acestea, nu este de mirare, având în vedere faptul că este apreciată de peste 4 milioane de internauți. Alături de Tarık Emir Tekin împarte platourile de filmare și rolul principal în seria mult așteptată.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scenariul a fost scris de către Deniz Akçay și spune povestea lui “Zeynep”, o femeie ce își construiește o viață nouă cu banii pe care îi găsește întâmplător. De data aceasta, povestea vine ca o realitate pentru cei care se îmbogățesc peste noapte fără să muncească. Acest fenomen a luat amploare în Turcia ultimilor ani.

Citește și: Can Yaman, unul dintre cei mai bine îmbrăcați actori din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Ce premiu a câștigat protagonistul din “Vis de iubire”

Astfel, Alina Boz își demonstrează încă o dată talentul în fața fanilor și reușește să spună o poveste ce se arată în lumea politicienilor turci în prezent. Telespectatorii sunt gata să urmărească povestea celor care își creează o viață falsă datorită banilor pe care îi câștigă pe ascuns. Printre numele importante din distribuție fac parte Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik, Şener Savaş, Okan Ürün, Tülin Ece, Canan Atalay și Müfit Kayacan. Este de așteptat ca Alina Boz să-și demonstreze încă o dată talentul extraordinar în această serie.

Alina Boz prezintă o nouă poveste de iubire în cel mai nou serial în care are rolul de protagonistă

Printre cele mai importante nume cu care Alina Boz a interacționat de-a lungul timpului se numără și Burak Deniz în seria “ Maraşlı”. Povestea începe atunci când o femeie ce se îngrijește de un copil fuge de responsabilități și în același moment găsește din întâmplare o monedă. Ulterior, ajunge să se îndrăgostească de un bărbat chipeș pe care îl cunoaște din întâmplare, însă viața lor este formată din minciuni.

Alina Boz s-a născut pe 14 iunie 1998 în Moscova și este una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia. Atunci când era doar un copil, s-a mutat din țara natală și a venit pe tărâmul unde actoria pare că i-a priit încă de la început. Are 1.73 cm înălțime și de-a lungul timpului a jucat în cele mai importante producții difuzate atât online cât și pe micile ecrane.

Citește și: Demet Özdemir a publicat în mediul online prima imagine alături de tatăl său. Vedeta din “Vis de iubire” s-a arătat de-a dreptul emoționată

Cu toate că este o vedetă de succes, aceasta a declarat în repetate rânduri că este timidă și suferă de anxietate, iar atunci când se află într-o încăpere plină de oameni, tinde să roșască și să se blocheze.

În articolul

Alina Boz și-a schimbat complet stilul în cea mai nouă producție în care joacă. Ce imagini a postat vedeta pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x