Beril Pozam a îmbrăcat un top alb și a ținut să-și expună noua coafură. Vedeta din Golden Boy are părul scurt acum

Publicat pe 01.05.2023 la 11:46 Actualizat pe 01.05.2023 la 12:24

Beril Pozam s-a lăsat fotografiată departe de platourile de filmare și a impresionat fanii cu noua sa coafură. Vedeta din Golden Boy - Dragoste rebelă a îmbrăcat un top alb, scurt și o pereche de pantaloni largi.

Beril Pozam poartă o rochie portocalie cu mâneci lungi și stă cu mâinile împreunate sub barbă

Beril Pozam joacă rolul Suna în Golden Boy - Dragoste rebelă, serial apărut în 2022 în Turcia

Happy Channel

Beril Pozam joacă rolul Suna Sanli în serialul turcesc Golden Boy – Dragoste rebelă. Timp de 30 de episoade, fanii au văzut-o pentru prima oară într-o astfel de ipostază. A devenit cunoscută în lumea întreagă și astfel internauții au devenit prietenii săi virtuali și în mediul online. Recent a publicat o imagine cu o nouă coafură.

Beril Pozam din Golden Boy – Dragoste rebelă a îmbrăcat un top alb și a ținut să-și expună noua coafură

Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde a postat până acum peste 100 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată departe de platourile de filmare. Îmbrăcată într-o ținută casual, și-a lăsat la vedere abdomenul de invidiat. A ținut să îmbrace un top alb, scurt și pantaloni lungi de culoare verde pal. De asemenea, a optat și pentru o geacă de piele neagră și o geantă de aceeași culoare. Din distribuție mai fac parte și Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, dar și Ersin Arıcı.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Beril Pozam joacă rolul surorii lui Seyran, Suna. A avut debutul în 2019 cu rolul Nazmiye în seria Afili Ask, apoi au urmat proiectele Ada Masalı și Baba. În afara carierei sale, vedeta reușește să impresioneze cu frumusețea și cu simplitatea sa. De aceea, numărul fanilor pe rețelele sociale continuă să crească pe zi ce trece.

Citește și: Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” este o persoană timidă. Ce nu îi place să facă atunci când se întâlnește cu oameni noi

A pozat cu fața spre soare, lăsându-și la vedere abdomenul suplu. Cei care i-au văzut postarea, nu au putut trece indiferenți fără să aprecieze imaginea. S-a născut pe 1 ianuriae 1995 în Istanbul, are 1.70 cm înălțime și aproximativ 60 de kg. Este zodia Capricorn și a studiat în cadrul Bilkent University, departamentul de muzică și arte. A lucrat ca tehnician de scenă, actriță, asistentă și translator, arată cnn.turk.com.

Cine este partenerul actriței Beril Pozam în viața reală

Cu toate că este o fire discretă, s-a zvonit faptul că ar forma un cuplu cu un alt coleg actor, Erdem Kaynarca. Cei doi au fost văzuți acum ceva timp în cadrul unei petreceri, însă nu au oferit niciodată declarații pe marginea acestui subiect. Cei doi au lucrat împreună în cadrul proiectului Ada Masalı și au avut o aventură amoroasă timp de un an.

Citește și: Diren Polatoğulları a participat în cadrul unei ședințe foto. Ipostazele în care a fost surprins actorul din Golden Boy a surprins audiența

Pentru Golden Boy – Dragoste rebelă, Beril Pozam a recunoscut faptul că a avut ocazia de a sta de vorbă cu o mulțime de oameni pentru a afla părerea acestora despre ceea ce se va întâmpla în serial, înainte ca subiectul să aibă loc. Având în vedere că cele mai multe dintre scene se regăsesc și în viața reală, a reușit astfel să se încadreze printre cele mai urmărite producții din Turcia.

“Pentru unele scene, în timp ce mă pregăteam pentru rol, am avut oportunitatea de a vorbi cu mulți oameni și a le asculta poveștile. Una dintre scene este chiar povestită de un fan. Mă doare să joc așa și să știu că se întâmplă asta în realitate, dar în general totul este scris foarte bine.”, a spus vedeta, potrivit ntv.com.tr.

În articolul

Beril Pozam a îmbrăcat un top alb și a ținut să-și expună noua coafură. Vedeta din Golden Boy are părul scurt acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x