Can Yaman i-a cucerit pe fanii din Ungaria. Cum a apărut actorul în mediul online alături de cei care îl îndrăgesc

Publicat pe 15.08.2022 la 12:59 Actualizat pe 15.08.2022 la 13:36

Can Yaman i-a cucerit pe fanii din Ungaria. Celebrul actor nu a pierdut șansa de a se lăsa filmat alături de cei care îl îndrăgesc. Cum a apărut în mediul online.

Can Yaman poartă un tricou negru și un sacou cu imprimeu floral închis la culoare

Can Yaman în cadrul Milan Fashion Week Men's Collection, ediția primăvară-vară 2023. 18 iunie 2022

Profimedia Images

Can Yaman se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și construiască o adevărată armată de fani și de atunci a continuat pe același drum, fără să-și schimbe câtuși de puțin felul simplu de a fi pe care l-a arătat de la primele seriale în care a jucat.

Can Yaman i-a cucerit pe fanii din Ungaria

După mai multe seriale care i-au adus succesul internațional, Can Yaman a reușit să-și construiască o carieră aparte și în afara Turciei. În ultimul an, celebrul actor s-a aflat în Italia pentru a-și continua proiectele profesionale, iar acum succesul său se poate vedea cu ochiul liber și în mediul online. A fost “Erkenci Kuş”, producția care l-a adus pe actor în fața fanilor din lumea întreagă. În prezent, Can Yaman i-a cucerit și pe fanii din Ungaria, acolo unde s-a lăsat fotografiat alături de o întreagă armată.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

“Viola come il mare”, serialul pentru care Can Yaman și-a mutat reședința în Italia, urmează să apară pe micile ecrane în data de 14 septembrie 2022. Actorul va intra în pielea lui “Francesco Demir”, un polițist pe jumătate turc, pe jumătate italian ce se îndrăgosește de o frumoasă femeie. După ce Can Yaman le-a arătat tuturor cum a fost primit de fanii din Ungaria, internauții nu au rămas indiferenți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 9 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Can Yaman nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toate că o bună perioadă de timp a ținut prima pagină a ziarelor datorită relației cu frumoasa jurnalistă Diletta Leotta, acum actorul pare că se concentrează asupra planurilor profesionale, asta pentru că nu a oferit nicio declarație oficială legată de o nouă poveste de iubire.

Citește și: Ipostază inedită cu Halil Ibrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu și Can Verel pe platourile de filmare. Cum au apărut actorii

Legătura cu Francesca Chillemi, colega sa de platou în cadrul serialului “Viola come il mare” a fost imeditat negată, atât de actriță cât și de Can Yaman.

Can Yaman a postat pe internet primele imagini din serialul “Viola come il mare”

Can Yaman a postat pe internet primele imagini din serialul “Viola come il mare”, iar fanii nu au așteptat și au reacționat imediat. După ce producția a fost amânată o lungă perioadă de timp, actorul s-a arătat bucuros să le transmită tuturor data în care va putea fi urmărit din nou pe micile ecrane într-un personaj cu totul diferit față de ceea ce a interpretat până acum.

Mii de comentarii și aprecieri au fost lăsate pe pagina vedetei, iar cei mai mulți dintre internauți au declarat că actorul formează un cuplu deosebit alături de frumoasa actriță Francesca Chillemi.

Citește și: Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în zăpadă. Cum arată vedeta

“Toată lumea te iubește”, “Totul este pentru tine, meriți. Ești rar, unic și special”, “Toată planeta te iubește”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. Până în prezent, Can Yaman nu a vorbit foarte mult despre viața sa personală. Cu toate acestea, actorul a publicat o carte în care și-a dezvăluit toate secretele. Printre acestea, se numără și povestea alături de Diletta Leotta, dar și clipele din copilărie, atunci când a crescut alături de mama și bunica sa.

În articolul

Can Yaman i-a cucerit pe fanii din Ungaria. Cum a apărut actorul în mediul online alături de cei care îl îndrăgesc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x