Ce actori s-au adăugat distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă. Noi informații despre cel mai îndrăgit serial

Publicat pe 18.08.2023 la 10:48 Actualizat pe 18.08.2023 la 11:38

Noi informații s-au adăugat în cadrul celui de-al doilea sezon Golden Boy - Dragoste rebelă. Despre ce este vorba.

Afra Saracoglu și Mert Ramazan Demir stau unul lângă celălalt

Ce actori s-au adăugat distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Pregătirile pentru cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă au început de pe 15 august 2023. După pregătirile preliminarii, urmează ca actorii să revină pe platourile de filmare pentru a începe.

Ce actori s-au adăugat distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă

A debutat ca cel mai bun serial la început de sezon. A reușit să depășească rivalul Șerbet de afine și cea de-a doua parte este așteptată cu nerăbdare. Vor apărea schimbări majore, mai ales că actrița Binnur Kaya ( Camera roșie, Zile bune). Acesta este fără doar și poate un indicator clar al faptului că povestea va merge mai departe într-o manieră cu totul neașteptată.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În primul sezon, mulți fani nu au fost de acord cu evoluția personajului Pelin și Zerrin, fiica și mama în producția celebră. Au primit cele mai multe reacții în mediul online. Cei care au urmărit serialul de la început au fost deranjați de ceea ce a făcut Pelin de-a lungul timpului. Recent, s-a zvonit că Buçe Buse Kahraman nu va mai face parte din distribuția Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și: Öznur Serçeler din Golden Boy – Dragoste rebelă surprinde cu o fotografie în costum de baie. Cum arată vedeta

Actrița Toprak Sağlam a luat decizia de a se îndrepta către alt proiect profesional, astfel că nici personajul Zerrin nu va mai exista acum. Mulți se întreabă acum dacă nu va exista o ruptură serioasă în scenariul serialului. Primul sezon a luat sfârșit pe 9 iunie cu cel de-al 36-lea episod. Cât despre Afra Saraçoğlu, protagonista seriei, aceasta și-a lăsat amintiri de neprețuit în mediul online, acolo unde a publicat mai multe fotografii din Grecia. Are 8 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

“Până data viitoare, Grecia”, a scris vedeta în dreptul descrierii. A primit peste 7 mii de comentarii din partea internauților și peste 1 milion de aprecieri.

Binnur Kaya se alătură distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă

Marele anunț al sezonului doi vine din partea producătorilor Golden Boy – Dragoste rebelă care au ținut să o adauge și pe Binnur Kaya în cadrul poveștii. Este foarte important ca serialul să aibă o vedetă atât de importantă, asta pentru a-și continua succesul și a rămâne pe primele locuri în topurile preferințelor și pentru a vedea cum se va desfășura totul.

Citește și: Schimbări majore pentru cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Despre ce este vorba

Nu va fi totuși ușor, asta pentru că va trebui să se lupte cu Șerbet de afine, Păsări de foc și Străzile din spate. Cheia este cu siguranță participarea actriței în cadrul serialului. În mediul online, fanii așteaptă cu nerăbdare cel de-al doilea sezon, mai ales că se cunoaște deja o apropiere între Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir ce va fi cu siguranță reflectată pe micile ecrane. Golden Boy – Dragoste rebelă promite noi conflicte, noi intrigi, ce vor lăsa cu siguranță alte semne de întrebare.

“Mă odihnesc, sunt în vacanță. Vom începe curând. Vom începe filmările pe 15 august. Cred că vom ajunge pe micile ecrane în septembrie.”, a declarat acum ceva timp Afra Saraçoğlu. Născută pe 2 decembrie 1997, a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete ale noului sezon.

În articolul

Ce actori s-au adăugat distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă. Noi informații despre cel mai îndrăgit serial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x