Christian Chávez din “Rebelde” și mama lui, într-o fotografie emoționantă. Ipostaza care i-a uimit pe fani

Publicat pe 22.10.2022 la 21:09 Actualizat pe 13.01.2023 la 14:01

Christian Chávez și mama lui au apărut într-o fotografie emoționantă în mediul online. Ce amintire a postat artistul și cum au reacționat fanii.

Christian Chávez poartă un costum negru și zâmbește

Christian Chávez se află pe covorul roșu în cadrul Billboard Latin Music Awards. 21 octombrie 2020

Getty Images

Christian Chávez se numără printre cei șase membri fondatori ai trupei RBD. A jucat în serialul “Rebelde” și a uimit pe toată lumea atât cu talentul său, cât și cu bunătatea de care a dat întotdeauna dovadă. La fel cum se prezintă în mediul online, așa este și în realitate, asta dacă e să ne luăm după cea mai recentă postare realizată de artist pentru mama sa.

Christian Chávez din “Rebelde” și mama lui, într-o fotografie emoționantă

Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din Mexic și a făcut parte din celebra trupă RBD. A jucat în serialul de succes cu același nume și a reușit să-și construiască o adevărată armată de fani. Așa poate fi descris Christian Chávez, cel care o lungă perioadă de timp s-a luptat pentru a-și demonstra calitățile, în ciuda prejudecăților. La fel de iubitor precum apare în mediul online este și în realitate, asta dacă e să ne luăm după postarea realizată recent pe contul personal de Instagram.

Acesta i-a dedicat un mesaj emoționant mamei sale cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Fotografia pe care a adăugat-o cuvintelor reprezintă una dintre etapele copilăriei sale, pe când era doar un băiețel ce nu-și imagina vreodată faima din viitor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cuvintele vor fi întotdeauna prea puține pentru a-ți mărturisi ceea ce simt cu adevărat pentru tine. Dedicarea și puterea ta mă fac în fiecare zi să-mi doresc să ajung un om mai bun. Tu mereu îmi spui că m-ai ales ca fiu, însă și eu cred că te-am ales ca mamă și constant realizez că a fost cea mai bună decizie pe acest plan.

Citește și: Anahi după operația de rinoplastie se transformă complet. Ce face pentru a se menține în formă. Exercițiile pe care oricine ar trebui să le execute pentru o siluetă de invidiat

Te iubesc infinit și mă simt privilegiat să-ți spun mamă.”, a scris Christian Chávez. Vedeta are peste 3 milioane pe contul personal de Instagram, dar și peste o mie de fotografii și filmulețe postate de-a lungul timpului. Se pare că deși la momentul actual mama actorului este împăcată cu gândul orientării sexuale a fiului său, aceasta a avut nevoie de 10 ani pentru a înțelege situația.

Lupta pe care a avut-o de dus Christian Chávez de-a lungul timpului

În martie 2007, unul dintre fondatorii trupei RBD își spunea povestea reală. Și-a declarat public homosexualitatea și a fost susținut atât de colegii de trupă, cât și de cei din lumea actoriei. A fost printre primii faimoși latino ce au acceptat acest lucru. Chiar și Ricky Martin a mai avut nevoie de încă trei ani pentru a-și recunoaște orientarea sexuală, se arată în Quien.com.

Se pare că vedeta a avut nevoie de 10 ani pentru a-și convinge mama că toate lucrurile vor continua în aceeași manieră, în ciuda confesiunii sale. De asemenea, multe dintre proiectele sale profesionale au fost anulate.

Citește și: Dulce María s-a transformat în Roberta Pardo pentru o zi. Cum arată vedeta în rolul care a consacrat-o

“Eu chiar vorbesc cu băieții care mă întreabă cum să discute cu familia lor. Eu mereu le spun că trebuie să aibă răbdare deoarece tocmai părinții noștri au fost educați într-o altă manieră. De exemplu, mama a văzut mereu doar agresivitate împotriva homosexualilor. I-a trebuit 10 ani să accepte situația.”, povestește Christian Chávez. Atunci când era mic, actorul și-a dorit ca totul să se schimbe și ca o putere mult mai mare decât el să-i schimbe orientarea sexuală.

În articolul

Christian Chávez din “Rebelde” și mama lui, într-o fotografie emoționantă. Ipostaza care i-a uimit pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x