Cine este Ezgi Çelik din serialul Maria și Mustafa. Află detalii despre vedeta din Turcia

Publicat pe 26.06.2023 la 10:35 Actualizat pe 26.06.2023 la 11:33

Curiozități despre Ezgi Çelik din serialul fenomen îndrăgit de public, Maria și Mustafa. Află tot ce nu știai din viața actriței de origine turcă.

Ezgi Celik poartă o cămașă deschisă la culoare și are părul scurt, ondulat

Ezgi Çelik joacă rolul Nadire Candemir în serialul Maria și Mustafa

Happy Channel

Ezgi Çelik s-a născut pe 6 august 1984 în Istanbul, Turcia. Joacă în serialul Maria și Mustafa, dar și în Asi – Împotriva destinului, ambele producții fiind difuzate pe Happy Channel.

Cine este Ezgi Çelik din serialul fenomen Maria și Mustafa

Născută în Turcia, a început să studieze teatru încă de mică. Mai precis, de la vârsta de 7 ani a ajuns pe scenă în diverse piese de teatru. Dream Rich a fost primul său proiect profesional și au urmat altele la fel de interesante. Cu fiecare ocazie, a reușit să-și demonstreze abilitățile și talentul. În cele din urmă, Maria și Mustafa a reușit fără doar și poate să o aducă pe Ezgi Çelik către faima internațională.

Urmărește "Maria și Mustafa", de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2018 a făcut parte din distribuția piesei de teatru Hoşdeng ce vorbește despre violența împotriva femeilor. Cel mai recent proiect profesional al său este musicalul Harem Kabaret ce a fost prezentat în două sezoane la Dada Salon Kabarett. Kanunsuz Topraklar este serialul care o aduce în fața fanilor cu rolul Asude, arată cumhuriyet.com.tr. Cu toate că inițială a fost distribuită pentru un rol în seria Alparslan Great Seljuk, contractul i-a fost anulat. Se pare că o postare realizată în mediul online a reprezentat încheierea proiectului profesional chiar înainte de a începe.

Citește și: Totul despre serialul Maria și Mustafa. O poveste de dragoste imposibilă, dar modernă

În mediul online, mai precis pe pagina personală de Instagram are peste 29 de mii de prieteni virtuali. A postat până în prezent peste 700 de fotografii și filmulețe iar contul său poate fi văzut public. Ca și preferințe în materie de modă, Ezgi Çelik rămâne întotdeauna la curent cu noutățile. În timpul liber poartă haine comode, casual, însă o putem vedea și în rochii elegante ce îi scot în evidență trupul. Leagă o frumoasă prietenie cu actrița Melisa Doğu, cele două fiind fotografiate în vacanțe împreună.

“O persoană care poate realiza munca pe care o iubește este norocoasă. Să știu adevărul fără alte prejudecăți înseamnă faptul că întreaga mea conștiință este confortabilă în fiecare zi, în orice condiții, mereu. O să continui în ciuda obstacolelor.”, a declarat vedeta după ce a fost eliminată dintr-un proiect profesional.

Detalii despre viața actriței Ezgi Çelik din serialul Maria și Mustafa

Părinții vedetei sunt jurnaliști. De mică a avut o afinitate pentru lumea spectacolului, așa că atunci când s-a deschis un centru pentru studiul teatrului în locurile natale a acceptat ideea de a studia acolo. În timpul pandemiei și-a dezvoltat ideea de a crea un podcast, acolo unde a avut invitați de onoare. “Sobe” s-a bazat pe ideea unei transmisiuni radio într-o lume digitală, arată posta.com.tr.

Citește și: Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba

Cu toate că tehnologia a reușit să acapareze într-un timp foarte scurt lumea cinematografiei, Ezgi Çelik este de părerea că teatrul nu a pierdut încă teren în fața digitalizării.

“Pentru o perioadă, interesul pentru piesele de teatru a scăut. În ultimii ani a început totuși să crească. Mai mult de 300 de piese sunt prezentate publicului în fiecare sezon. Numele faimoase prezente pe scenă au reușit să atragă spectatorii.”, a spus vedeta. Pe plan personal susține că a avut o relație cu regizorul Ramin Matin cu care a și lucrat în cadrul unuia dintre proiecte.

În articolul

Cine este Ezgi Çelik din serialul Maria și Mustafa. Află detalii despre vedeta din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x