Cine este Toprak Can Adıgüzel, actorul din “Inimă Rănită”. Detalii inedite despre vedetă

Publicat pe 06.10.2022 la 09:45 Actualizat pe 06.10.2022 la 10:25

Cine este Toprak Can Adıgüzel, actorul care face parte din distribuția serialului “Inimă Rănită”. Detalii inedite despre vedetă.

Toprak Can Adıgüzel poartă un tricou vișiniu și are barbă și părul negru

Toprak Can Adıgüzel, actorul din “Inimă Rănită”

Happy Channel

Toprak Can Adıgüzel face parte din distribuția serialului “Inimă rănită” și este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia. S-a născut pe 26 ianuarie 1992 în Izmir și a fost interesat de teatru și muzică de când era un simplu elev de liceu. În 2017 a absolvit Universitatea Aydin, departamentul de dramă și actorie. De atunci, a apărut în mai multe piese de teatru, dar și seriale care au fost redate pe TV.

Cine este Toprak Can Adıgüzel, actorul din “Inimă rănită”

Deși a debutat cu roluri secundare în producții turcești, acestea s-au numărat printre cele mai vizionate seriale din țara sa natață. “Doctorul Minunate”, "Femeie în înfruntarea destinului”, dar și “Flăcările destinului” s-au numărat printre proiectele din care a făcut parte. În 2021, numele Toprak Can Adıgüzel avea să fie cunoscut pretutindeni datorită personajului pe care l-a interpretat în seria “Inimă rănită”. În 2022, a făcut parte din proiectul “Sevmek Zamani”, alături de Deniz Isin și Ilhan Sen.

Urmărește serialul "Inimă Rănită", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este zodia Vărsător, are 1.83 cm înălțime și aproximativ 80 de kg. Pasiunile sale sunt fotografia și călătoriile, așa cum putem vedea pe pagina sa personală de Instagram. Are peste 100 de mii de internauți ce-i urmăresc activitatea, dar și peste 100 de fotografii și filmulețe postate de-a lungul timpului. Chiar la începutul anului, de ziua sa de naștere, actorul din “Inimă rănită” a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături până în prezent.

“Mii de mulțumiri tuturor celor care mi-au scris de ziua mea. Acum am triplat numerele, am 30 de ani, sună interesant. Sunt foarte norocos că pot face ceea ce am visat fix la vârsta la care am visat și am muncit foarte mult. Multă iubire celor care au făcut această zi de neuitat, vă mulțumesc.”, a scris actorul la acea vreme.

Citește și: Demet Özdemir surprinde cu o altă ținută la Săptămâna Modei de la Paris. Cum a apărut vedeta în mediul online

Cu toate că în copilărie nu a știut cu exactitate pe ce drum profesional să meargă, în cele din urmă actoria i-a rămas în suflet și a continuat cu seriale și povești impresionante pe micile ecrane.

Detalii inedite despre actorul din “Inimă rănită”

Toprak Can Adıgüzel și-a dorit să urmeze o carieră în muzică, asta până când cursurile facultății de teatru l-au împins către o altă artă inedită. Rolul lui “Yaman” din “Inimă rănită” a reușit fără doar și poate să-i cucerească pe fani. Aceștia l-au urmărit de asemenea și în serialul “Flăcările destinului”. Cu toate că rolul său din “Inimă rănită” a surprins pe mulți, actorul mărturisește că nu are aceleași trăsături de personalitate ca ale personajului său.

“Nimeni nu m-ar putea face să spun ceva dacă nu este adevărat, ceva în care să nu cred cu tot sufletul.”, a declarat actorul, potrivit Seriesturkish.com. Toprak Can Adıgüzel spune că nu ar putea să fie niciodată foarte entuziasmat sau plin de adrenalină, așa cum sunt alții.

Citește și: Cine este Zehra Yılmaz, actrița din “Inimă Rănită”. Tot ce nu știai despre îndrăgita vedetă

“Sunt un om foarte stăpân pe ideile sale. Lucruri ca entuziasmul și adrenalină nu mă caracterizează. Am un bunic în mine, așa că sunt departe de lucruri ce conțin adrenalină.”, a completat îndrăgitul actor de origine turcă.

În articolul

Cine este Toprak Can Adıgüzel, actorul din “Inimă Rănită”. Detalii inedite despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x