De ce Beril Pozam spune că nu mai e aceeași persoană după rolul Sunei în ”Golden Boy”. Ce a trăit pe platourile de filmare

Publicat pe 19.03.2024 la 19:18 Actualizat pe 19.03.2024 la 19:50

Beril Pozam consideră că la finalul serialului ”Golden Boy” va fi o altă persoană. Totul datorită personajului său, Suna. Iată cum și-a pus amprenta asupra ei.

colaj de imagini cu beril pozam in golden boy

Beril Pozam consideră că la finalul serialului ”Golden Boy” va fi o altă persoană. Totul datorită personajului său, Suna. Iată cum și-a pus amprenta asupra ei.

Happy channel

Beril Pozam a făcut dezvăluiri despre Suna, personajul căruia îi dă viață în ”Golden Boy”. Iată ce are de spus despre cea care a ajuns la inima publicului.

De ce Beril Pozam spune că nu mai e aceeași persoană după ce a jucat rolul Sunei în ”Golden Boy”

Beril Pozam a vorbit despre personajul ei din serialul ”Golden Boy”, Suna, și cum și-a pus aceasta amprenta asupra propriei persoane.

”Oamenii din jurul meu m-au inspirat întotdeauna. Momentele mici, pe care nici măcar ei nu le observă, îmi pot deschide noi uși pentru a descoperi lucruri despre mine. Actorii cu care joc sunt oameni plini de culoare, inteligenți, amuzanți și minunați. Fiecare dintre ei este o sursă de inspirație pentru mine. Acum, nu pot spune nimic clar, deoarece sunt încă sub influența acestui proces de descoperire. Știu că, cu siguranță, la sfârșitul acestei călătorii, Beril care a început această muncă nu va fi aceeași Beril de la sfârșit.”, a spus actrița.

Citește și: Cum arată Gözde Kansu din ”Golden Boy” în costum de baie. Actrița are un fizic de invidiat la 43 de ani

Încă de când a citit scenariul, Beril Pozam și-a dat seama de acest lucru. Vedeta a mărturisit că în acel moment, în interiorul ei s-a așternut tăcerea și o vreme a simțit doar efectul ei. Consideră că mulți dintre telespectatori se identifică cu personajul Suna, așa cum o face și ea.

”Am mai spus asta înainte, când am citit prima dată scenariul, a fost o tăcere în mine. Pentru o vreme am simțit doar efectul ei. Când am privit înapoi la viața mea și la viețile oamenilor din jurul meu, mi-am dat seama că nu am trăit o viață atât de diferită de cea a personajului Suna.

Pentru a simplifica, Suna nu a putut purta hainele pe care și le dorea, iar dacă oricare dintre noi nu a putut purta hainele pe care și le dorea, chiar și o singură dată, din cauza altor persoane, înseamnă că Suna nu trăia o viață atât de diferită de oricare dintre noi. Toate interdicțiile, regulile și violențele pe care le vedem în viața Sunei, care ne întristează, sunt de fapt situații pe care mulți oameni și femei le trăiesc cu intensitate diferită. Acest lucru m-a impresionat foarte mult.”, a mai adăugat Beril Pozam.

Deși iubește ceea ce face, Beril Pozam susține că munca o obosește atât fizic, cât și mental. În timpul liber încearcă să facă cât mai multe activități care să o relaxeze, însă nu reușește mereu.

”Bineînțeles, sunt obosită atât mental, cât și fizic. Nu-mi pot crea întotdeauna momente de calitate pentru a mă relaxa. Fac sport ori de câte ori am ocazia, în prezent joc sudoku tot timpul, mă relaxează foarte mult și continui să mă uit la seriale și filme care mă fac să iubesc ceea ce fac.”, a main adăugat actrița.

Citește și: De ce Gülçin Santırcıoğlu din ”Golden Boy” nu are și nici nu își dorește copii. Actrița e fermă în această privință

În ciuda acestui lucru, Suna din ”Golden Boy” spune că nu ar încerca o altă meserie. Chiar și într-un univers paralel, și-ar dori să fie tot actriță.

”Ei bine, cred că aș fi din nou actor. Nu pentru că nu știu să fac altceva, ci pentru că nu vreau să fac altceva. Sunt fericită cu viața mea, într-un univers paralel aș fi avut instincte care să mă pornească pe acest drum.”, a explicat Beril pentru womensshinemag.

Actrița Beril Pozam și personajul ei, Suna, poate fi urmărită în fiecare luni și marți, de la 20:30, pe Happy TV, în serialul ”Golden Boy”.

Citește și: Buçe Buse Kahraman reacționează după valul de critici și insulte pe care le primește încă de la lansarea ”Golden Boy”. Ce a declarat

În articolul

De ce Beril Pozam spune că nu mai e aceeași persoană după rolul Sunei în ”Golden Boy”. Ce a trăit pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x