Melisa Döngel: O călătorie a talentului și rezilienței în industria divertismentului din Turcia

Publicat pe 13.03.2024 la 11:06 Actualizat pe 13.03.2024 la 11:45

În vibranta industrie a divertismentului din Turcia se află și tânăra Melisa Döngel. Actrița face parte din distribuția seriei Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapimi și se bucură de succes la nivel internațional.

actori stau îmbrățișați

Melisa Döngel este una dintre actrițele care face parte din distribuția seriei Dragostea plutește în aer

Happy Channel

Melisa Döngel este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Cu toate că și-a creat o carieră profesională surprinzătoare, în plan personal a avut nenumărate provocări de-a lungul timpului.

Melisa Döngel: O călătorie a talentului și rezilienței în industria divertismentului din Turcia

Determinarea, versatilitatea și performanețele excepționale au reușit să o aducă pe cele mai importante locuri din topurile preferințelor fanilor. Născută pe 18 septembrie 1999, aceasta a avut încă de mică visul de a deveni artistă.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este un testament pe care și l-a promis de multă vreme. Datorită curajului, talentului și dedicației a reușit să creeze tot ce și-a propus în repetate rânduri. Personajele pe care le-a interpretat fac și astăzi înconjurul lumii și se bucură de apreciere. În mediul online continuă să-și crească armata de fani. Astfel a ajuns la peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Melisa Döngel vorbește într-un interviu recent despre colegele Hande Erçel și Demet Özdemir. Ce spune despre divele din Turcia

În cele mai recente dintre acestea, vedeta este criticată pentru aparițiile sale. În Turcia, oamenii țin postul Ramadan, ceea ce înseamnă că anumite situații sunt demne de a nu fi încălcate, potrivit credinței. Încă de mică a fost predestinată să se afle în fața camerelor de filmat. A studiat în cadrul prestigioasei instituții Osman Yağmurdereli Academy of Arts din țara natală, acolo unde și-a dedicat timpul aprofundării teoriei. Fundamenul a ceea ce avea să însemne mai târziu cariera sa de succes a fost construit chiar acolo.

În 2014 a debutat în serialul Elif, însă imaginea sa era complet diferită de ceea ce arată astăzi pe micil ecrane, arată onedio.co. Părul șaten, mai închis la culoare și forma feței nu se aseamănă câtuși de puțin cu cea pe care o putem vedea în cadrul seriei Dragostea plutește în aer. Cu toate că a intrat în cursă ca o începătoare, talentul și dedicarea au fost imediat observate.

Anul 2016 a schimbat complet traiectoria artistică în viața actriței Melisa Döngel

Timp de 1 sezon a făcut parte din distribuția seriei de comendie Hangimiz Sevmedik – Pe care dintre noi nu ne-a iubit. A interpretat rolul Sevtap. Astfel a demonstrat că poate juca personaje complexe și a făcut față criticilor și audienței.

Citește și: Melisa Döngel și-a dezvăluit secretul siluetei. Cum reușește să se mențină la o greutate constantă

Simultan a urmat proiectul Arka Sokaklar, acol unde a interpretat rolul Nil. Abilitatea sa de a schimba roluri diverse și de a oferi publicului autenticitate și pasiunea i-au construit cariera mai departe. Astfel, a devenit cunoscută ca o actriță versatilă. Triumful a venit în 2017, atunci când a jucat în serialul Bizim Hikaye alături de Burak Deniz și Hazal Kaya. A interpretat rolul Deniz Çelik și a dezvăluit astfel emoții puternice în cursa divertismentului din Turcia.

Anul 2020 a venit pentru Melisa Döngel cu rolul Ceren Bașar din Dragostea plutește în aer. Cu toate acestea, călătoria sa a devenit plină de obstacole. A fost nevită să renunțe la proiect și să se retragă din cadrul seriei. Determinarea pentru arta care i-a devenit meserie pe viață nu a oprit-o însă.

În articolul

Melisa Döngel: O călătorie a talentului și rezilienței în industria divertismentului din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x