Mert Ramazan Demir din "Golden Boy - Dragoste rebelă" revine în mediul online cu un mesaj special. Actorul a optat pentru o ținută all-black

Publicat pe 27.04.2023 la 11:27 Actualizat pe 27.04.2023 la 11:59

Mert Ramazan Demir din "Golden Boy - Dragoste rebelă" revine în mediul online cu un mesaj special. Actorul a optat pentru o ținută all-black.

Mert Ramazan Demir poartă un tricou gri

Mert Ramazan Demir din "Golden Boy - Dragoste rebelă" revine în mediul online cu un mesaj special

Instagram

Mert Ramazan Demir joacă rolul lui Ferit Korhan în serialul turcesc Golden Boy Dragoste rebelă. A reușit să-și facă numele cunoscut în lumea întreagă. Recent a oferit informații prețioase în fața telespectatorilor, atunci când a fost invitatului lui İbrahim Selim. A făcut dezvăluiri neașteptate despre sprâncenele sale.

Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” revine în mediul online cu un mesaj special

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir sunt cei doi actori de origine turcă ce reușesc de fiecare dată să rămână în atenția presei, dar și a fanilor. Cu rolurile din “Golden Boy - Dragoste rebelă” au reușit să demonstreze că merită să se afle în această industrie. Nu după multă vreme de la începerea producției s-a zvonit că ar forma un cuplu, însă amândoi au negat o astfel de apropiere. În cadrul celui mai recent interviu, actorul a reușit încă o dată să se facă îndrăgit de către public cu declarațiile legate de sprâncenele sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dacă ai avea astfel de sprâncene, ai întinde o mână de ajutor.”, a spus actorul. İbrahim Selim a fost de-a dreptul curios să afle dacă Mert Ramazan Demir își pensează prâncenele. Atunci a fost momentul în care a spus: “Dacă ai avea sprâncene ca astea, ai da o mână de ajutor. Într-o zi, am luat mașina de tuns și au rămas doar marginile.” În clipa aceea, invitații au început să râdă, iar actorul a ajuns încă o dată în inimile fanilor.

Citește și: Gülçin Santırcıoğlu din „Golden Boy – Dragoste rebelă” vorbește despre viața personală din afara platourilor de filmare. Cum își vede celebrul rol

Astfel, toți au aflat faptul că sprâncenele actorului nu au crescut pentru o vreme. Dacă nimeni nu știa până acum, actorul a lucrat o bună perioadă de timp ca și casier și bancher, iar ulterior și-a tuns de tot sprâncenele pentru care astăzi este faimos. În ceea ce privește relația cu Afra Saraçoğlu, se spune că ar fi petrecut mai multe zile în aceeași cameră de hotel.

S-a zvonit că Mert Ramazan Demir ar fi fost în aceeași camera cu Afra Saraçoğlu

După ce actrița și-a încetat relația de 4 ani cu Mert Yazıcıoğlu, la scurtă vreme s-a zvonit că ar forma un cuplu cu colegul său de platou, Mert Ramazan Demir. Cei doi au negat de fiecare dată acuzațiile, însă recent s-ar fi aflat că actorii ar fi petrecut mai multe ori în aceeași cameră.

Citește și: Öznur Serçeler se implică într-o campanie umanitară. Imaginea emoționantă pe care a publicat-o vedeta

“Am fost în Urla cu câțiva prieteni. Nu suntem iubiți, dar cum am spus și înainte, suntem colegi care se înțeleg foarte bine.”, au spus aceștia. După zvonurile legate de orele petrecute în aceeași cameră, Mert Ramazan Demir a simțit nevoia să se justifice.

“O să petrecem undeva o zi împreună.”, a scris acesta în dreptul unei imagini. Actorul a subliniat că nu se află într-o relație de iubire la momentul actual. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 50 de imagini și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată în camera de hotel, acolo unde se presupune că ar fi petrecut mai multe ore cu colega sa. Cu toate că rareori ține să se expună în mediul online, are la fel de multă vizibilitate.

În articolul

Mert Ramazan Demir din "Golden Boy - Dragoste rebelă" revine în mediul online cu un mesaj special. Actorul a optat pentru o ținută all-black

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x