Özge Gürel și Serkan Çayoğlu petrec Ziua Îndrăgostiților în Paris. Cum s-au fotografiat actorii

Publicat pe 14.02.2024 la 11:25 Actualizat pe 14.02.2024 la 12:24

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au ales cea mai romantică modalitate de a petrece Ziua Îndrăgostiților. Cei doi se află în Paris, orașul iubirii.

actori stau unul lângă celălalt

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu petrec Ziua Îndrăgostiților în Paris

Getty Images

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. S-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au căsătorit în 2022. De atunci au demonstrat că relația lor este mai puternică decât orice impediment.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu petrec Ziua Îndrăgostiților în Paris

Actrița este cunoscută pentru rolul de protagonistă pe care l-a interpretat în serialul Mr. Wrong alături de Can Yaman în 2020. Producția este difuzată și pe Happy Channel. După o colaborare inedită cu fostul partener al Dilettei Leotta în 2017 pentru serialul Dolunay, Özge Gürel a revenit în atenția fanilor. Are peste 6 milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde până în prezent a publicat 600 de fotografii și filmulețe.

Urmărește Mr. Wrong, sâmbătă și duminică de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în călătoria din Paris pe care o realizează alături de soțul său, Serkan Çayoğlu. Îmbrăcată într-o ținută specifică, actrița s-a lăsat fotografiată într-un stil aparte. A îmbrăcat o fustă animal print, un pulover roșu, cizme albe și accesorii de culoare albă. A optat de asemenea pentru ochelari de soare negri. În ceea ce-l privește pe Serkan Çayoğlu, acesta a optat pentru haine din jeans și un palton închis la culoare.

Citește și: Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online. Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în șosete

“Bună ziua din Paris”, și-a salutat actrița fanii. Au urmat mii de comentarii din partea fanilor, susținători frecvenți ai vedetei.

“Am urmărit Dolunay și Mr. Wrong de atâtea ori. Îmi placi cum joci alături de Can Yaman”, “Dragoste în Paris”, „Paris și tu, iubito”, “Foarte frumoasă”, “Atâtea inimi”, „Paris, orașul luminii este luminat de prezența celor doi”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Dacă Özge Gürel a luat o pauză de la traiectoria profesională, partenerul său urmează să apară într-un serial istoric mult așteptat de către fani. Va juca un rol inedit pe care nu l-a mai încercat până acum.

"Mehmed: Sultan of Conquests" este serialul care îl aduce pe Serkan Çayoğlu în rolul de protagonist

Se numără printre proiectele mult așteptat în acest sezon din anul 2024. "Mehmed: Sultan of Conquests" va avea premiera pe 27 februarie și îl va aduce pe Serkan Çayoğlu în atenția fanilor așa cum niciodată nu a mai fost văzut. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Teoman Kumbaracıbaşı, Esila Umut și Ali Nuri Türkoğlu.

Citește și: Özge Gürel a călătorit într-o vacanță în Norvegia. Fanii se întreabă acum unde a fost partenerul Serkan Cayoglu

Născut pe 31 mai 1987 în Germania a devenit un actor extrem de cunoscut în Turcia. A jucat alături de actrițe precum Melisa Aslı Pamuk în Yeni Hayat în 2020, Ayça Ayşin Turan în Kader Baglari din 2023, însă nicio actriță nu a reușit să îi atragă la fel de mult atenția precum Özge Gürel, cea cu care a decis să se căsătorească. Ceremonia a fost una simplă, acolo unde au fost invitați prieteni apropiați și familiile celor doi. De asemenea, imaginile au fost publicate pe paginile de socializare și au făcut rapid furori printre internauți.

Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Își prezintă noul proiect cu foarte multă mândrie și este lăudat de către prietenii virtuali.

În articolul

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu petrec Ziua Îndrăgostiților în Paris. Cum s-au fotografiat actorii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x