Özge Yağız a îmbrăcat o rochie lungă cu spatele gol. Fanii au observat un zâmbet diferit pe chipul vedetei din "Jurământul"

Publicat pe 06.06.2022 la 13:54 Actualizat pe 06.06.2022 la 14:39

Özge Yağız a îmbrăcat o rochie lungă cu spatele gol și i-a uimit pe fanii din mediul online. Aceștia au observat un zâmbet diferit pe chipul vedetei din "Jurământul".

Özge Yağız poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul desprins

Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

Özge Yağız se numără printre cele mai iubite actrițe din Turcia la momentul actual. De când și-a anunțat neoficial despărțirea de Gökberk Demirci, aceasta a devenit o prezență constantă în mediul online. Îmbrăcată în rochii diafane și cu un zâmbet larg pe chip, așa se prezintă întotdeauna vedeta.

Cu toate că urma să devină soția fostului său coleg de platou, iată că soarta i-a rezervat altceva protagonistei din “Jurământul”.

Özge Yağız a îmbrăcat o rochie lungă cu spatele gol

Cu chipul ca de porțelan, îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, cu spatele gol, așa a apărut protagonista din “Jurământul” în cea mai nouă imagine din mediul online. Ca de obicei, coafura a fost una simplă. Aceasta și-a strâns părul într-un coc în partea de jos a capului, iar machiajul a rămas ca și în alte ocazii unul natural.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Cu trei milioane de fani pe contul personal de Instagram, Özge Yağız continuă să fie iubită de fanii de pretutindeni. În ciuda plecării sale din cadrul serialului “Jurământul”, dar și a despărțirii de Gökberk Demirci, actrița se află în topul preferințelor. Dacă înainte era mult mai discretă cu aparițiile sale pe internet, iată că odată cu revenirea la viața de femeie singură, Özge Yağız a început să-și surprindă fanii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mai dulce ca vata pe băț”, “Ești cea a cărei frumusețe este diferită”, „Dacă Leonardo Da Vinci ar mai fi trăit, ar fi pictat această capodoperă și ar fi ieșit mult mai bine ca Mona Lisa”, “Stil, eleganță, clasă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Peste cinci mii de comentarii și mai mult de trei mii de aprecieri a primit vedeta la postarea lăsată pe internet. Aceasta joacă la momentul actual în serialul “Baba”, având rolul de protagonistă.

Citește și: Hande Erçel, apariție de senzație în mediul online după zvonurile despărțirii. Imaginea care a surprins fanii

Deși are doar 25 de ani, Özge Yağız s-a obișnuit cu roluri inedite în producții de succes, iar faptul că a fost văzută doar în prim-plan spune cu adevărat un lucru important despre calitățile sale actoricești.

Özge Yağız și-a surprins fanii cu fotografii din sala de forță

Özge Yağız și-a surprins recent fanii cu mai multe ipostaze din sala de forță. Deși pare că este o adevărată prințesă, atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, vedeta nu se dezice de la exercițiile fizice care să în confere un trup de invidiat.

Pentru a-și menține silueta de viespe, steaua serialului “Jurământul” nu uită de antrenamentele pe care le practică regulată alături de antrenori avizați. Dacă până acum vedeta a fost discretă în ceea ce privește viața sa departe de platourile de filmare, iată că recent aceasta a ținut să fie văzută și altfel.

Citește și: Cine este Melis Bürsin. Totul despre sora actorului Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Fanii au putut astfel să o vadă îmbrăcată în haine simple, cât mai comode, pentru a-și duce la bun sfârșit seturile de exerciții. Cu toate că este invidiată de femeile de pretutindeni, Özge Yağız nu exagerează niciodată atunci când vine vorba despre vestimentație și nu uită că poate fi atât atrăgătoare, cât și discretă.

Este recunoscută ca actriță de origine turcă, născută în anul 1997 în Turcia. A devenit rapid o stea și de atunci traiectoria ei a continuat pe o pantă ascendentă.

În articolul

Özge Yağız a îmbrăcat o rochie lungă cu spatele gol. Fanii au observat un zâmbet diferit pe chipul vedetei din "Jurământul"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x