Top fotografii din serialul Moștenirea, sezonul 3. Care sunt cele mai impresionante cadre surprinse de profesioniști

Publicat pe 11.01.2024 la 13:00 Actualizat pe 11.01.2024 la 12:47

Moștenirea rămâne unul dintre cele mai umărite seriale din Turcia. Care sunt cele mai impresionante cadre cu actorii tăi preferați din sezonul 3 al producției.

Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili stau față în față

Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili formează un cuplu în sezonul 3 al serialului "Moștenirea"

Happy Channel

Cele mai noi sondaje au scos la iveală detalii cel puțin interesante. Este vorba despre cel mai apreciat serial TV în social media, iar răspunsurile sunt pe măsura vizualizărilor în luna aprilie. Sondajul a fost realizat de către DigiLup, iar producția care ocupă prima poziție este nimeni alta decât Kızılcık Şerbeti, cu Sıla Türkoğlu. Cu toate că a primit penalizări pentru anumite scene difuzate, a reușit în continuare să rămână în top.

Top fotografii din serialul Moștenirea, sezonul 3

Cu milioane de vizualizări în mediul online, producția care a readus-o pe Sıla Türkoğlu în fața telespectatorilor a reușit să facă o figură neașteptată. Pe locul doi în listă se află Tuzak ( Trap ). Serialul îi are ca protagoniști pe Akın Akınözü și Bensu Soral și are un total de 26 de episoade. Cu toate că a luat sfârșit, ecoul său rămâne. Drama Çöp Adam (Stickman) se află pe locul trei, pe când Emanet ( Moștenirea ) e pe locul patru. Cu toate că este o serie difuzată zilnic, reușește să țină pasul cu producții puternice, iar succesul său nu este nici pe departe de ignorat.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

Cu titlul orginal “Emanet”, povestea este prezentată ca o adevărată dramă. De la iubire, până la minciună, trădare și moarte. Totul se regăsește atât în primele două sezoane ale serialului cât și în cel de-al treilea. Primul episod a avut premiera pe 7 septembrie 2020 și de atunci lucrurile nu s-au mai oprit pentru îndrăgiții actori.

Citește și: Sıla Türkoğlu trece prin momente dificile pe platourile de filmare ale serialului Kızılcık Şerbeti. Despre ce este vorba

Primele două sezoane vin cu povestea dintre Seher și Yaman. După ce Kevser, sora lui Seher moare, totul îi revine tinerei fete. Mai precis, aceasta se vede nevoită să aibă grijă de nepotul ei, Yusuf. Acesta locuiește în casa familiei Kirimli, cei pentru care tatăl celor două fete nu a mai ținut să facă pace.

Yaman este personajul incapabil de iubire. Cel pentru care își dorește să facă sacrificii este nimeni altul decât nepotul său, Yusuf.

Care este secretul noii povești cu Halil Ibrahim Ceyhan

Micuțul Yusuf cade într-o stare de tristețe după ce Seher moare. Tăcerea va pătrunde în casa familiei, cea care până acum era plină de zâmbete. De asemenea, și viața lui Yaman este acum diferită. După ce a crezut că și-a găsit fericirea, a pierdut-o mai repede decât s-ar fi așteptat. Cei doi vor continua să-și trăiască viețile într-un vid care va fi umplu doar atunci când Nana va apărea pe micile ecrane.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său profesional. Despre ce este vorba

La trei luni de la moartea lui Seher, Yaman este încarcerat pentru uciderea lui Aziz. Cu toate că este nevinovat, este luat în custodie. Într-o bună zi, o străină apare pe treptele casei pentru a le schimba celor doi viața, încă o dată.

Fanii s-au împărțit odată cu cel de-al treilea sezon. Unii spun că nimeni nu o poate înlocui pe Sıla Türkoğlu, pe când alții sunt de părere că Halil Ibrahim Ceyhan face un cuplu de milioane cu Nanuka Stambolishvili.

“Protagonistul are cele mai excepționale expresii ale feței. Cu toate că de cele mai multe ori nu spune nimic, ochii săi au o poveste.”, “Actori talentați”, “Expresia feței lui Yaman este wow”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

În articolul

Top fotografii din serialul Moștenirea, sezonul 3. Care sunt cele mai impresionante cadre surprinse de profesioniști

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x