Iată ce spune Vlad Gherman despre noul sezon ”O grămadă de caramele”

Publicat pe 17.09.2019 la 12:34 Actualizat pe 20.09.2019 la 17:12

Ei bine, Vlad Gherman, pe care îl puteți urmări în fiecare duminică, la Happy, de la ora 20.00, în rolul lui Victor, vine cu câteva ”spoilere” din noul sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

Vreți să știți cum va fi noul sezon al serialului ”O grămadă de caramele”? Ei bine, Vlad Gherman, pe care îl puteți urmări în fiecare duminică, la Happy, de la ora 20.00, în rolul lui Victor, vine cu câteva ”spoilere”.

”Fanii au aşteptat de foarte mult timp sezonul trei din «caramele» şi adevărul e că şi pe noi ne-a surprins succesul fulminant pe care l-au avut primele două sezoane. A fost o poveste frumoasă, pe care noi am început-o dintr-o idee simplă, de a face un serial pentru televizor, filmat cu un telefon mobil. Lucru pe care, evident, doamna Ruxandra Ion a vrut să îl facă prima şi i-a şi reușit, cel puțin în România. Normal că s-au făcut în alte ţări multe filme cu telefonul mobil. La noi, a fost o premieră şi uite că a fost una care a prins”, a declarat Vlad pentru tvhappy.ro.

Despre sezonul trei, intitulat ”Iertarea”, Vlad Gherman spune că urmează multe surprize și multe răsturnări de situație… pe care urmează să le descoperiți la Happy Channel, urmărind ”O grămadă de caramele”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Sezonul trei vine cu o poveste uşor diferită. Victor şi Miruna sunt plecaţi în Italia, muncesc, sunt, oarecum, tipologia cuplului matur, care a trecut prin vremea rebelă a tinereţii şi acum s-au aşezat puţin lucrurile, sunt la casa lor. Povestea se axează mai mult, în acest sezon, pe povestea surorii Mirunei, care are anumite probleme. Trece chiar prin acea perioadă prin care trecuse Miruna în primele două sezoane - vârsta la care ești puțin mai rebel, puţin mai mult decât ar trebui. Vor fi multe răsturnări de situații. Uitaţi-vă în fiecare duminică, de la 20.00, pe Happy Channel!”, ne-a mai spus Vlad.

În articolul

Iată ce spune Vlad Gherman despre noul sezon ”O grămadă de caramele”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Relaţie • la 16:24
4 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați
Happy People • la 14:19
În exclusivitate: Orfanii unei Națiuni, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România
Happy People • la 13:00
Cum arată Sherlyn la trei luni după naștere. Proaspăta mămică a slăbit foarte mult. Care este secretul actriței| Foto
Happy People • la 12:30
Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi
Happy People • la 11:50
Ce a dezvăluit Antonia Banderas despre perioada în care a fost diagnosticat cu COVID-19
Happy People • ieri la 17:13
Ce mai face și cum arată acum Belinda