Actoria, o afacere de familie: 9 actori care au jucat cu baietii lor in filme

Publicat pe 25.09.2013 la 11:30 Actualizat pe 25.09.2013 la 14:23

Daca parintii lor sunt actori consacrati, iar ei sunt unii dintre cei mai buni actori ai momentului, de ce nu ar juca in filme impreuna? Asa s-au gandit si urmatoarele staruri...

Will Smith si Jaden Smith continua sa faca treaba “buna” impreuna pe marile ecran. Actorul din “Men in Black” si-a cooptat fiul pentru mai multe filme, incepand de la “The Pursuit of Happyness” pana la cel mai recent SF, “After Earth”.

Marin Sheen si Charlie Sheen si-au construit cariera separat, dar au progresat si impreuna. In pelicula “Wall Street” au fost cel mai credibil cuplu tata-fiu.

Michael Douglas si Kirk Douglas au decis sa joace impreuna, dupa sute de rugaminti din partea fanilor, in filmul “It Runs in The Family”, ironic, nu?

Pe Ben Stiller il cunoasteti cu siguranta, dupa rolul de neuitat din seria amuzanta “Un socru de cosmar”. Dar stiati ca actorul are un tata la fel de celebru? Este vorba de Jerry Stiller, cel care a jucat ani de-a randul rolul tatalui lui George Costanza in serialul “Seinfeld”. Acestia au facut echipa in filmele “Zoolander”, “The Heartbreak Kid”, “Heavy Weights”.

Inainte sa devina un actor de success, Kiefer Sutherland obisnuia sa apara cu tatal sau, Donald, in pelicule precum “A Time To Kill”, “Max Dugan Returns”.

Stellan si Alexander Skarsgard au “microbul” actoriei, dar nu si aceleasi preferinte la roluri. In timp ce Stellan s-a facut remarcat in “Good Will Hunting”, “Mamma Mia!”, “Pirates of The Caribbean” si “The Girl With The Dragon Tattoo”, Alexander a devenit unul din personajele principale in serialul popular “True Blood”. Totusi, cei doi au gasit un punct comun si au ajuns sa joace impreuna in pelicula “Melancholia” (2011).

Barbatii Bridges au fost uniti de la bun inceput. Jeff Bridges a jucat cu tatal sau, Lloyd, in thrillerul “Blown Away” in timp ce Beau, fratele sau mai mare, i-a propus sa joace impreuna in pelicula “The Wild Pair” (1987).

Desi acum prefera mai mult peliculele tip “Cowboys & Aliens, in copilarie, Wyatt, fiul lui Kurt Russell, isi insotea parintele peste tot, inclusiv la filmari. Asa au ajuns sa joace impreuna in SF-ul “Soldier”.

Jake Hoffman a ajuns sa joace rolul nepotului tatalui sau adevarat, Dustin, in filmul din 2010, “Barney’s Version”.

foto: hepta.ro

În articolul

Actoria, o afacere de familie: 9 actori care au jucat cu baietii lor in filme

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x