Bun venit, decembrie! Horoscopul lunar vine cu vești bune în luna lui Moș Crăciun

Publicat pe 01.12.2014 la 12:15 Actualizat pe 01.12.2014 la 12:24

Pe 1 decembrie nu sărbătorim doar Ziua Națională a României, ci și începutul celei mai frumoase luni din an. În următoarele 30 de zile, ne vom desfăta în zăpadă, vom primi și oferi cadouri, vom simți iubirea celor dragi și șansa unui nou început! Uite ce îți rezervă astrele în ultima lună din an:

Pe 1 decembrie nu sărbătorim doar Ziua Națională a României, ci și începutul celei mai frumoase luni din an. În următoarele 30 de zile, ne vom desfăta în zăpadă, vom primi și oferi cadouri, vom simți iubirea celor dragi și șansa unui nou început! Uite ce îți rezervă astrele în ultima lună din an:

Berbec

În prima parte a lunii ești preocupat de călătorii, relații cu străinătatea sau dezvoltarea personală și profesională prin participarea activă la cursuri și programe diverse. Sunt momente favorabile lărgirii orizontului cunoașterii, relaționării cu persoanele erudite și implicării în activități culturale. Relațiile sentimentale vor cunoaște răsturnări de situație începând cu 9 decembrie. Fie că este vorba despre copii, fie despre persoana iubită ar fi bine să îți amintești cele discutate sau promise mai demult și nu te-ai ținut de cuvânt. A doua parte a lunii îți aduce multă forfotă în domeniul socio-profesional. Sunt posibile întâlniri, dialoguri cu persoane cu funcții de conducere sau chiar ți se pot oferi responsabilități noi la locul de muncă. Selectează prioritățile și evită implicarea în prea multe activități. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii și protectorii, deoarece izul conflictului va predomina pe toată durata lunii.

Taur

Capitolul financiar aduce multe surprize plăcute, în special până în preajma datei de 18 decembrie. Pe de o parte ți se rotunjesc veniturile din colaborări. Partenerul de viață sau o rudă îți vor face favoruri și oferi sume consistente de bani sau diverse bunuri de valoare. Însă pe de altă parte se încheie o etapă importantă de câștig din segmentul profesional. De evitat investițiile și împrumuturile pe termen lung. Relațiile colegiale și cele cu șefii vor fi tensionate, iar dacă vor apărea conflicte, acestea vor avea efecte pe termen lung. Fii prudent când vine vorba de conducere, autorități, atât la serviciu, cât și acasă în familie. Călătoriile pe distanțe lungi sunt favorizate în a doua parte a lunii. Apropierea de domeniile artei, implicarea în activități culturale, întâlnirile cu persoane dragi aflate pe meleaguri străine vor fi frecvente. Este important să profiți de caruselul de evenimente, să participi activ la toate, pentru că te vei alege cu experiențe inedite.

Gemeni

Se pare că încă din primele zile ale acestei luni te vei hotărî să îți schimbi unele planuri, să renunți la relațiile care s-au dovedit împovărătoare, să adopți un alt stil de viață. Este bine ca mai întâi să te analizezi pe tine, să îți stabilești clar niscai obiective realiste, eventual și termene de realizarea a acestora și abia apoi să privești la ceilalți. La nevoie, sfătuiește-te cu un psiholog, un psihoterapeut sau cu un specialist în dezvoltare personală. Ai putea fi surprins cât de mult te pot ajuta aceste persoane și ce schimbări spectaculoase vor rezulta în viața ta, mai departe. Partenerul de viață și colaboratorii te susțin, mai ales în prima parte a lunii. După 24 decembrie este posibilă apariția unei tensiuni vizavi de ceilalți, greu de explicat în cuvinte. De fapt, contextele în care te vei afla îți vor pune la încercare gradul de responsabilizare pe care îl ai în diverse relații. Prietenii îți vor fi alături, surprinzător de plăcut și eficient. Financiar stai mai bine, începând cu 11 decembrie.

Rac

Ai mult de lucru la serviciu în primele două săptămâni ale lunii decembrie. Hărnicia de care dai dovadă, rezultatele obținute în urma felului în care abordezi munca îi vor provoca pe ceilalți să îți pună, din când în când, bețe în roate. Ferește-te de colegi și îndeplinește-ți numai sarcinile care îți revin la locul de muncă. Posibil să fii nemulțumit de banii câștigați, însă ai încredere că evenimentele se desfășoară în favoarea ta. Totul se plătește la momentul cuvenit. Acum pentru tine este o lună de încercări, mai ales în segmentul muncii și al sănătății. Asta deoarece implicarea în prea multe activități, neglijarea regimului alimentar și al odihnei îți poate obosi întregul organism. Consultațiile și analizele medicale pot fi frecvente. Relațiile parteneriale sunt foarte active în a doua parte a lunii. Ți se pot oferi contracte de colaborare noi și destul de avantajoase. Evită cheltuielile nefondate, pe toată durata lunii!

Vedeți aici horoscopul complet!

În articolul

Bun venit, decembrie! Horoscopul lunar vine cu vești bune în luna lui Moș Crăciun

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x