Cum să te machiezi în funcție de semnul zodiacal

Publicat pe 28.12.2013 la 11:01 Actualizat pe 28.12.2013 la 12:30

Semnul zodiacal sub care ne-am născut ne determină principalele trăsături de caracter și determină într-o oarecare măsură modul în care vom reacționa în anumite situații. Nu trebuie să fii pasinat de astrologie pentru a observa ca persoanele din aceeași zodie au destul de multe lucruri în comun sau că nu te înțelegi deloc cu anumite zodii de exemplu. Tot semnul zodiacal ne poate face să fim atrași de anumite lucruri, cum ar fi pietre prețioase sau culori. Machiajul este extrem de important pentru o femeie pentru că o ajută să strălucească și să se pună în valoare. A te machia în funcție de semnul zodiacal înseamnă sa te folosești de culori pentru a-ți pune mai bine în evidență nu doar trăsăturile fizice, ci și personalitatea.

Berbec

Dacă zodia ta este cea a berbecului, machiajul care te prinde cel mai bine este cel realizat cu fond de ten, rimel și un ruj roșu intens. Planeta ta guvernantă este martie, planeta agresivității, iar un machiaj în ton cu personalitatea te va face să te simți încrezătoare. Pentru pleoape poți folosi nuanțe de pastel, iar în acest caz poți folosi un luciu de buze transparent.

Taur

Îți plac lucrurile extravagante și scumpe. Semnul tău zodiacal iubește luxul, iar ceea ce ți se potrivește în materie de machiaj sunt nuanțele de gri, roz, alb și argintiu ce îți vor scoate ochii și personalitatea în evidență, dar îți vor permite să arăți natural și elegant.

Gemeni

Cea mai sensibilă dintre zodii trebuie să se confrunte cu dualitatea ce o împedică să ia ușor decizii. Este dificil și să faci alegeri în ceea ce privește cosmeticele. Ce contează în cazul tău este să alegi texturile mate pentru ca te prind cel mai bine. Nuanțele reci sunt cele pe care le iubești, iar dacă optezi pentru o nuanță mai caldă, verdele este alegerea potrivită. Alege contrastele!

Rac

Ce e mai nou, mai inovator, mai interesant atrage cu siguranță racii. Ai libertatea de a te folosi din plin de machiaj. Te prind bine nuanțele marine și texturile sidefii.

Leu

Leoaicele adoră orice este la modă. Îți plac nuanțele de auriu și le poți folosi pentru pleoape, pomeți și chiar peste ruj, pentru a-ți scoate buzele în evidență.

Fecioară

Ești delicată și ai un simț înăscut pentru proporții și echilibru. Prudența nu te vsa lăsa să alegi lucruri scumpe. Alege nuanțe de albastru, turcoaz, esmerald și verde crud.

Balanță

Planeta ta guvernantă este Venus, ceea ce înseamnă că trăiești într-un mod neconvențional și nu te interesează luxul. Orice ai alege, nu vei arăta ridicol, cam orice ți se potrivește și ai o personalitate care te ajută să porți cele mai îndrăznețe combinații.

Scorpion

Acest semn zodiacal le oferă un avantaj incredibil cele care s-au născut sub protecția sa. Scorpionii arată din ce în ce mai bine odată cu vârsta și au o încredere deosebită în forțele proprii. Alege nuanțe de roșu intens sau optează pentru un machiaj intens al ochilor.

Săgetător

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru faptul că nu pot fi îngrădiți de limite și că adoră libertatea. Îți place tot ce este nou și necunoscut, iar acest lucru te poate face să acționezi impulsiv și să cumperi lucruri pe care nu ți le dorești cu adevărat. Alege nuanțe calde, radiante. Un roz cu nuanțe aurii te prinde cel mai bine.

Capricorn

Capricornul știe foarte bine ce vrea și nu cumpără lucruri spontan sau în grabă, ci își cântărește bine deciziile. Uneori analizează totul pentru o perioadă lungă de timp, iar la final se decid să nu cumpere nimic. Nuanțele preferate sunt cele de bej și maroniu, pentru că acest semn zodiacal preferă discreția.

Vărsător

Condusă de emoții, viața vărsătorului este plină de planuri, evenimente și întâlniri. Îi place să fie la modă și să atragă, iar cosmeticele preferate sunt cele de bună calitate. Optează pentru un luciu de buze cu o nuanță superbă și un fard de obraz mătăsos.

Pești

Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt delicate, dar ies în evidență prin frumusețea lor neobișnuită. Eenergia lor este una scăzută însă, ele obosind repede. Preferă nuanțele de machiaj reci. Nuanțele de albastru și roz rece aduc o doză extra de energie.

Foto: hepta.ro

În articolul

Cum să te machiezi în funcție de semnul zodiacal

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x