Cum se transformă FEMEILE atunci când iubesc. Mare atenție la cele din ZODIA gemeni

Publicat pe 11.05.2016 la 17:37 Actualizat pe 11.05.2016 la 17:57

Atunci când vine vorba de dragoste, fiecare persoană simte și iubește diferit. Ți-am pregătit un material cu trăsăturile esențiale ale femeilor, în care poți să vezi cum se comportă ele atunci când se îndrăgostesc.

Atunci când vine vorba de dragoste, fiecare persoană simte și iubește diferit. Ți-am pregătit un material cu trăsăturile esențiale ale femeilor, în care poți să vezi cum se comportă ele atunci când se îndrăgostesc.

Consultantul în astrologie, Dezideriu, a prezentat pe scurt caracteristicile esențiale ale nativelor. Așadar, iată cum sunt femeile atunci când iubesc:

BERBEC: O femeie Berbec este independentă, de multe ori prea independentă pentru binele ei. Dar îi place să se distreze și este cinstită. Altfel toate discuțiile voastre vor fi despre ea și despre părerile și experiențele ei. Este competitivă, are tendința să concureze pentru orice, cu oricine, oricând. Se va da jos din mașină și nu va ezita să înjure birjărește, dacă o deranjează vreun taximetrist în drum spre balul pe care trebuie să îl găzduiască.

TAUR: Femeia Taur caută siguranță materială în primul rând. Atâta timp cât totul este asigurat și are garanție, e perfect. Se enervează relativ greu, dar când o face nu se încurcă și ăla e momentul când începi să vezi farfurii zburătoare. Nu d-alea de la extratereștri, ci alea din bucătărie. Are nevoie de dovezi materiale pentru orice. Este exemplul clasic care mănâncă atunci când este tristă/supărată. Știi scenele alea din filme, cu fata care stă pe canapea și mănâncă înghețată în timp ce plânge? Ea e.

GEMENI: Femeia Gemeni este o fire agitată, cu o nevoie de a fi în mișcare tot timpul. Teoretic, caută stabilitate, practic, își dă seama pe parcurs că nu este ceea ce își dorește. Este curioasă tot timpul, este informată tot timpul, chiar dacă la un nivel superficial. Are tendința să își transforme partenerul în ce vrea ea. Vorbește constant, nu comunică, de multe ori doar vrea să se facă auzită. Nu știi niciodată peste care dintre personalitățile ei dai, când ajungi acasă. Sau dacă ea e acasă.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Cum se transformă FEMEILE atunci când iubesc. Mare atenție la cele din ZODIA gemeni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x