Din culisele prezentărilor de modă: trucuri de înfrumusețare

Publicat pe 19.11.2013 la 13:09 Actualizat pe 19.11.2013 la 14:05

Modelele - dorite de mulți bărbați, admirate sau invidiate de femei, sunt cele care cuceresc prin frumusețe, dar creează și standarde aproape imposibil de atins. Nu de puține ori industria modei a fost acuzată de faptul că promovează anorexia, un stil de viață nesănătos și că pune prea multe presiuni aspra femeii pentru care felul în care arată nu este un job. Cu toate acestea, există și lucruri pe care le putem învăța de la aceste femei care se află aproape în permanență în lumina reflectoarelor, pentru că ele dețin și foarte multe secrete ce țin de înfrumusețare.

Cum să ai buze mai pline

Multe femei vor să aibă buze mai pline și una dintre cele mai simple metode de a obține acest lucru este prin conturarea buzelor cu un creion de aceeași culoare cu rujul sau chiar într-o nuanță mai închisă. Trucul fotomodelelor este de a folosi un creion alb. Contorează buzele depășind conturul natural și șterge ușor linia cu vârful degetelor pentru un efect mai natural. Apoi aplică rujul având grijă să acoperi și noul contur creat.

Moduri diferite de a folosi rujul

Make-up artiști apelează des la tot felul de trucuri rapide de machiaj pentru că au foarte multe fete de pregătit într-un timp destul de scurt. Astfel, ei folosesc același ruj pentru buze, pomeți și chiar pleoape. În acest mod, machiajul va fi unul armonios și va fi gata în câteva minute.

Fond de ten pentru un rezultat cât mai natural

Pentru ca pielea să arate cât mai fresh, iar machiajul să fie unul natural, aplică fond de ten pe lateralele nasului și mijlocul frunții și întinde-l bine către lateralele feței. Tenul trebuie să fie foarte bine hidratat. Astfel, cu un minim de fond de ten vei obține un ten într-o nuanță uniformă. Pentru zona din jurul ochilor folosește și un corector în nuanțe de roz.

Buze roșii perfecte

Rujul roșu va fi mereu la modă. Pentru a avea buze frumoase și un look de inspirație vintage, aplică în primul rând corector în jurul buzelor și apoi folosește două nuanțe de roșu: una mai închisă în centrul buzelor și una mai deschisă spre margini. Folosește de vârfurile degetelor pentru a îmbina cele două nuanțe și a avea un rezultat uniform.

O privire visătoare

Folosește două nuanțe de mascara: maro pentru baza genelor și negru pentru vârfuri. În acest mod vârfurile vor ieși în evidență și vei avea o privire romantică.

Foto: hepta.ro

În articolul

Din culisele prezentărilor de modă: trucuri de înfrumusețare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x