Familia care împarte casa cu zece SPIRITE ! Mamă este mândră de copiii ei pentru că pot vedea şi vorbi cu morţii! Află INCREDIBILA poveste

Publicat pe 30.08.2016 la 20:21 Actualizat pe 30.08.2016 la 20:32

Pam Billington se declară o mamă fericită. Spune că cei doi copii ai săi au un dar cu totul special, şi anume, pot vedea şi comunica cu…spiritele.

De altfel, aceştia s-au “împrientenit” cu mai mult de zece spirite care locuiesc chiar în podul casei sale. Printre acestea, se numără şi bunica lor, care a murit anul trecut.

Pam spune că Lucy şi Jaden vorbesc atât de mult despre prietenii lor fantomatici, încât au ajuns să facă parte din familie.

“Totul a început în urmă cu doi ani, când Jadon mi-a spus că într-o noapte, a fost vizitat de un înger. La început am crezut că totul este rodul imaginaţiei lui, dar când şi Lucy a început să aibă aceleaşi relatări, am început să ascult”, spune mama.

Înainte locuiau într-o casă din Manchester, iar stafiile bântuiau printre ei şi chiar în pod. S-au mutat în Cheshire şi, odată cu ei, şi fantomele.

“Nu am crezut la început, dar i-am spus lui Jadon că, dacă fantoma despre care vorbeşte este într-adevăr în încăpere, să mă atingă pe degetele de la picioare: Imediat, am simţit atingeri şi am văzut cum degetele mi se mişcau”, a declarat femeia, care susţine că, de atunci, simte tot timpul atingerile spiritelor.

Iubesc să am spirite în casă, îmi dă senzaţia că orice este posibil şi că mai este ceva după moarte”, spune Pam, care este atee.

Văd spirite, vorbesc cu ele, iar ele îmi răspund. Le văd şi ziua, şi noaptea. Chiar nu inventez nimic, le văd”, insistă copiii.

Tată este scepticul familiei, dar probabil că dacă va mai asculta experienţele paranormale ale familei lui…în mod cert la va începe să le aibă şi el…dintr-un motiv sau altul!...

În articolul

Familia care împarte casa cu zece SPIRITE ! Mamă este mândră de copiii ei pentru că pot vedea şi vorbi cu morţii! Află INCREDIBILA poveste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x