Familia lui Johnny Depp îşi doreşte ca actorul să se împace cu Vanessa Paradis! Dar oare acesta mai vrea?

Publicat pe 13.08.2016 la 18:11 Actualizat pe 13.08.2016 la 18:17

Dar oare Depp îşi doreşte?

Familia lui Johnny Depp îşi doreşte ca starul să se împace cu interpreta şi actriţa Vanessa Paradis, cu care are doi copii, pentru că sunt foarte buni prieteni, iar ea l-a susţinut în scandalul de violenţă domestică care o are în prim plan pe Amber Heard, informează contactmusic.com.

Starul hollywodian a rămas în relaţii foarte bune cu fosta sa parteneră de viaţă, care a transmis o scrisoare de susţinere a actorului în vârstă de 53 de ani, acuzat de soţia Amber Heard de agresiune, iar apropiaţii speră ca el să reia legătura cu vedeta franceză, odată ce scandalul se va încheia.

Heather Rassel, care a fost căsătorită cu nepotul lui Johnny Depp, Billy, şi a rămas apropiată familiei a spus: ”Johnny şi Vanessa sunt prieteni foarte buni, chiar şi acum. Ea a fost alături de el pe parcursul întregii poveşti. După tot ce s-a întâmplat, ea va fi mereu lângă de el. Nădăjduiesc că se vor împăca. Toţi ne dorim asta”.

Depp şi Paradis au împreună doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002. Cei doi s-au despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

Pentru cine se simte vizat: Johnny Depp este tatăl celor doi copii ai mei. E o persoană sensibilă, iubitoare şi iubită şi cred din toată inima că acele acuzaţii recente împotriva lui sunt scandaloase”, scria Vanessa Paradis la finalul lunii mai.

Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie.
”Johnny este adeptul parteneriatului cu cineva şi nu să pună ceva pe hârtie”, a mai spus Rassel. ”El şi Vanessa nu au discutat niciodată despre căsătorie”, a adăugat ea.

Heather Rassel este de părere că Johnny Depp va face o înţelegere ”dreaptă” privind divorţul de Amber Heard. ”Nu pentru că ar fi vinovat de ceva, dar este mult mai uşor aşa. Ştie că ea are dreptul la pensie alimentară. Este un om corect şi va accepta asta”.

În articolul

Familia lui Johnny Depp îşi doreşte ca actorul să se împace cu Vanessa Paradis! Dar oare acesta mai vrea?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x