FOTO! Îndrăgostită de burlesc? Cum poți imita stilul Ditei von Teese

Publicat pe 10.01.2014 la 12:49 Actualizat pe 11.01.2014 la 16:29

Dita von Teese este un model america, actriță și artista care a redefinit burlescul. Ea este cea care a reînviat această artă și a adus-o în atenția publicului. Ea are un stil propriu definit de o eleganță aparte și un glamour de la care nu îți poți lua privirea. Deși look-ul ei este unici, nu este dificil să îl imiți într-un mod care să îți aparțină, atâta timp cât urmezi câteva reguli simple.

Pasul 1: Iubește-ți formele!

Nu trebuie să ai anumite dimensiuni sau să arăți într-un anumit fel. Dita se axează foarte mult pe ideea de a te simți bine în propria piele și chiar a declarat într-un interviu că multe haine arată mai bine pe femeile voluptoase. De aceea, femeile care vor să adopte acest stil nu trebuie să se înfometeze pentru a arăta ca trase prin inel, ci să se bucure de rotunjimi. O stare de sănătate bună este destul de importantă însă. Dita face yoga în fiecare zi și alte exerciții fizice în mod regulat și bea multă apă. Aceste lucruri sunt necesare nu doar pentru a fi într-o formă fizică bună, dar și pentru frumusețea pielii.

Coafura perfectă

Știi care este culoarea naturală a părului Ditei? Deși o prinde foarte bine brunetul, frumoasa artistă este de fapt blondă. Nu trebuie să te vopsești dacă nu vrei, însă o culoare întunecată de ciocolatiu ar fi de asemenea indicată dacă negrul nu te prea tentează. Unul dintre cele mai importante aspecte însă sunt buclele mari, perfecte ale Ditei, pe care le poți obține cu bigudiuri foarte mari. Poți opta și pentru un look în care tot părul este perfect întins în afară de vârfurile părului care sunt ondulate.Dita își prinde în general părul de pe o parte la spate, încadrându-și fața, iar uneori alege să îl prindă pe ambele laterale.

Accesoriile care ajută la completarea look-ului sunt:

- flori mari, false, clipsuri mari, colorate sau funde.

Alte aspecte importante:

- un ten impecabil:

Machiajul Ditei este elegant și lipsit de cusur și poate fi un pic dificil să recreezi acest look. Tenul Ditei este în general palid și este nevoie de destul de multă măiestrie pentru a avea o față albă, ce nu arată însă ca cea a unui clovn. Trebuie să aplici pudra albă într-un mod foarte delicat și să nu uiți de urechi și decolteu pentru a nu arăta ca și cum porți o mască. Nu ar trebui să fie ceva foarte evident, ci o paloare simplă. Însă Dita alege și look-ul natural din când în când, de aceea un ten palid nu este neapărat un must.

Definește-ți sprâncenele și pensează-le regulat pentru a le oferi o formă frumoasă, clar conturată. Folosește creion special pentru a le umple și geluri care să le fixeze.

Conturează ochii: folosește un creion negru cu vârful moale pentru linia de jos a ochiului, apoi conturează și pleoapa de sus, însă puțin mai pronunțat. Poți obține look-ul de ochi de pisică dacă urmezi linia naturală a ochiului. Reține însă că mai puțin înseamnă mai mult și că rezultatul final trebuie să fie unul cu bun gust.

Alege rujul perfect: experimentează cu mai multe nuanțe de roșu până cqnd o găsești pe cea potrivită. Buzele trebuie foarte bine hidratate pentru că rujurile în culori intense scot în evidență crăpăturile și alte imperfecțiuni. Folosește un balsam gras în fiecare zi.

Hainele vintage

Dita nu poartă doar lenjerie intimă 24 de ore pe zi, ea are și ținute de zi unice prin care se face remarcă. Caută haine vintage, ce amintesc de filmele anilor 40. În general ea optează pentru haine simple, în nuanțe deschise de roz, albastru sau verde și mult negru și alb. Dacă vrei ceva cu model, optează petru buline sau flori, însă varianta simplă este cea mai bună.

Lenjeria de lux

Corsete, ciorapi fini, sutiene transparente - aici poți experimenta din plin pentru ca burlesc înseamnă îndrăzneală și extravaganță, însă totul trebuie să fie elegant, pentru că cel mai greșit lucru pe care îl poți face este să cazi în vulgar. Alege piese de bună calitate, mătăsoase, iar dacă nu știi ce culoare să alegi, negru este cea mai sigură și poate chiar și cea mai sexy variantă.

Foto: hepta.ro

În articolul

FOTO! Îndrăgostită de burlesc? Cum poți imita stilul Ditei von Teese

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x