FOTO! Machiaj in culori intense si coafuri usor de realizat de Sarbatori

Publicat pe 24.12.2012 la 12:09 Actualizat pe 24.12.2012 la 12:37

Tip de coafura potrivita unui accesoriu bentita

Dupa ce ai ales outfitul perfect pentru seara de Craciun, trebuie sa iei la cercetat tendintele in machiaj. Ghideaza-te dupa culorile care stii ca se potrivesc tenului si ochilor tai si care iti vor pune in valoare tinuta.

Cateva reguli de inceput:

  • O rochie clasica neagra va fi pusa in valoare de un machiaj minimal, retro, cu o singura pata de culoare in centrul fetei
  • Unui outfit rock, cu printuri sau compus din haine in nuante saturate (mov, bordo, verde padure) i se va potrivi fardul de pleoape cu sclipici si smokey eyes
  • o tinuta pretentioasa, in culori vii, incrustata cu pietre sau cu o croiala spectaculoasa (taieturi, asimetrii…) va merge perfect cu un machiaj nude

Ochi deschisi la culoare, buze pline – Smokey eyes, tus negru

Daca ai ochii deschisi la culoare (albastri sau verzi), scoate-i in evidenta cu un smokey eyes in nuante de argintiu si negru, accentuand mult linia genelor cu dermatograf negru.

Daca iti doresti un machiaj minimal, elegant, opteaza pentru ochi de pisica, realizati cu un tus negru lichid, ca in imagine. Finiseaza look-ul cu fond de ten, iluminator si, neaparat, pudra mata pentru un ten de portelan. In final, foloseste un ruj intr-o nuanta electrica de fuchsia sau rosu.

Ochi caprui sau negri, buze subtiri – Culori aprinse, sclipici si smokey eyes

Ochilor inchisi la culoare li se potrivesc nuantele calde. Profita ca este sezonul petrecerilor si foloseste din plin sclipiciul. Eu recomand un auriu intens sau bronz, pe toata pleoapa superioara. Daca realizezi ca ochii tai par mai mari, traseaza cu tus negru o linie in colturile externe ale ochilor.

Pentru un ten impecabil, foloseste crema intens hidratanta, concealer in zona de sub ochi si in locurile unde observi decolorari ale pielii sau roseata, fond de ten, si blush pe pometi, in linie ascendenta spre tample.

Daca stii ca si restul prietenelor tale vor apela la acest truc – sclipiciul – incearca, in schimb, un fard de pleoape colorat. Culorile momentului sunt rosu burgund, albastru regal si verde inchis. Nu ai chef sa experimentezi? Revino atunci la nuantele de mov si roz! Ai grija cum le imbini astfel incat sa iti iasa un ombre (degrade) superb, folosind nuantele mai inchise la exteriorul ochiului.

Tip: Incearca un look "wet", ca in imagine, picurand putina apa – un strop – in fardul de pleoape.

O varianta sigura pentru femeile cu ochi inchisi la culoare este, inca o data, smokey eyes, in nuante de brun. Buzele subtiri vor fi accentuate doar putin, cu un gloss bej sau roze.

Ochi caprui sau negri, buze pline – nude, ruj inchis la culoare

Brunetele inzestrate cu ochi caprui si buze pline au doua variante simple de machiaj.

Machiajul nude: Alege pentru ochi farduri de pleoape sidefate - caramel, cafeniu, caramiziu -, iar pentru buze, nuante de bej si unt. Finiseaza machiajul cu iluminator si pudra cu particule stralucitoare.

Poti, de asemenea, sa iti concentrezi toata atentia pe buze si sa mentii, in rest, un look natural. Un ruj ciocolatiu sau visina putreda iti va face buzele numai bune de muscat.

Te intrebi ce coafura sa alegi pentru noaptea de Craciun?

Daca petreci seara cu parintii lui, aranjeaza-ti parul intr-un coc discret si putin ravasit; daca mergi la ai tai, lasa-l sa curga in bucle pe umeri.

O coada impletita intr-o parte va fi accentul potrivit unui outfit lejer daca iei cina cu gasca, in timp ce o bentita cu pietre va fi accentul potrivit pentru o coafura simpla, cand mergi in vizita la prietenii lui.

În articolul

FOTO! Machiaj in culori intense si coafuri usor de realizat de Sarbatori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x