FOTO! Nu ți-ai fi închipuit-o pe Marilyn Monroe trăgând de fiare! Sfaturi de frumusețe de la o mare actriță

Publicat pe 02.04.2014 la 12:20 Actualizat pe 02.04.2014 la 13:01

Celebra Norma Jeane Mortensen, căci acesta era de fapt numele său adevărat, s-a născut în 1926 și este considerată o divă în adevăratul sens al cuvântului

Celebra Norma Jeane Mortensen, căci acesta era de fapt numele său adevărat, s-a născut în 1926 și este considerată o divă în adevăratul sens al cuvântului.

Marilyn nu a fost dintotdeauna faimoasă, acest lucru datorându-i-l unui tânăr fotograf care a remarcat-o. Povestea spune că Marilyn lucra într-o fabrică unde se pulveriza soluție anti-fugnitivă pentru piese de avioane. David Conover se plimba prin fabricile locale făcând poze pentru un articol din revista YANK despre femeile care ajută la eforturile depuse pentru război. El i-a remarcat imediat potențialul de model și i-a oferit să colaboreze cu agenția de modelling The Blue Book.

Cea mai însemnată parte a filmelor ei au fost făcute pentru 20th Century Fox, unde și-a luat și numele care a făcut-o celebră. Ulterior ea a devenit o bună actriță de comedie.

De-a lungul anilor, femeile au încercat să afle cât mai multe trucuri de frumusețe ale modelului care a reprezentat un etalon pentru ele.

În numeroasele interviuri pe care le-a dat pentru diverse reviste, actrița mărturisea că nu a fost niciodată o împătimită a sporturilor precum tenisul, preferând să facă exerciții cu greutăți moderate chiar în camera sa.

Nici dietele stricte nu o îngrădeau pe Marilyn, aceasta având un meniu creat chiar de ea. Dimineața îi plăcea să lenevească câteva ore în pat, nu se trezea niciodată brusc și până își făcea igiena zilnică încălzea o cană cu lapte unde punea două ouă. Conținutul îl bea înainte de a pleca. Seara își cumpăra o friptură sau cotlete de miel pe care le combina cu morcovi cruzi.

Nici bronzul nu era pe placul actriței, considerând că nu arată deloc mai sănătoasă sau mai frumoasă. "Prefer să fiu blondă peste tot."

Sursă: Messy Nessy Chic

În articolul

FOTO! Nu ți-ai fi închipuit-o pe Marilyn Monroe trăgând de fiare! Sfaturi de frumusețe de la o mare actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x