HOROSCOP 22 octombrie - FECIOARĂ: Viața profesională ajunge la alt nivel

Publicat pe 22.10.2016 la 01:31 Actualizat pe 22.10.2016 la 01:37

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 22 octombrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec

Finalul săptămânii este potrivit treburilor gospodaresti. Poti face usor curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Apar neintelegeri in relatiile cu membrii familei, dar cu prudenta si discernamant vei depăși totul cu bine. Nostalgia copilariei te va cuprinde pe neasteptate, oferindu-ți un farmec aparte. Distracții alături de cei dragi.

Taur

Prietenii apropiați sau rudele îți sunt alături la sfârșitul acestei săptămâni. Dialoguri, vizite, sfaturi, schimb de informații – o avalanșă de situații greu de urmărit sau înțeles. Pe de altă parte ar fi bine să-ți rezervi momente pentru studii, documentare sau pentru a lectura o carte dragă sufletului tău. Evită să vorbești mult despre tine și planurile tale!

Gemeni

Se întrezăresc preocupari financiare în acest weekend. Ori primesti cadouri sau recompense, ori afli vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Pe de alta parte, bine ar fi să-ți verifici situatia bugetului de venituri si cheltuieli si sa eviti speculatiile de orice fel. Energia vitala fluctueaza mult, asa incat ocupa-te doar de treburile de rutină.

Rac

Finalul acestei săptămâni îți aduce stări de spirit contradictorii, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile față de ceilalți. Sunt momente bune de a te ocupa doar de tine si de treburile tale. Tratamentele cosmetice, inceperea unei diete de sezon, inscrierea la cursuri de dezvoltare personala sau schimbarea garderobei sunt activitati potrivite.

Leu

Ai nevoie de discretie, moderatie si introspecție la finalul acestei săptămâni. Ar fi binevenită o minivacanta, mai ales departe de forfota vietii cotidiene. Sunt momente bune pentru a privi atent si obiectiv tot ce se petrece in jurul tau. S-ar putea sa descoperi mici conflicte in relatiile cu cei apropiati. Evita provocarile si traseaza-ti noi planuri de viitor.

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă prietenii. Sunt momente bune de a lua legatura cu cei pe care nu i-ai vazut de mult. Dialogurile contradictorii vor fi frecvente. Fii prudent, evita provocarile si nu-ți divulga planurile de viitor. Cineva care te protejeaza iti poate oferi informatii pretioase legate de conflictele mocnite din sfera profesionala.

Citește continuarea previziunilor astrale aici!

În articolul

HOROSCOP 22 octombrie - FECIOARĂ: Viața profesională ajunge la alt nivel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 20 mai - 2 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. Furtunile din vestul Europei ajung și în România
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x