Horoscop: Afla cu ce vedeta te asemeni, in functie de zodie!

Publicat pe 21.05.2013 la 12:41 Actualizat pe 21.05.2013 la 13:45

Afla ce vedeta s-a nascut sub influenta zodiei tale pentru a descoperi ce iti poate aduce viata!

Berbec: Reese Witherspoon

Duci nevoia de perfectiune in sange. Exact ca Reese Witherspoon, iti urmaresti obiectivele fara incetare, pentru ca stii exact ce si cum vrei. Exact ca Witherspoon, esti dispusa sa muncesti pe branci pentru a fi tipul de femeie care are "totul": cariera, iubire, copii minunati, respectul si aprecierea celorlalti. Imprevizibila, cei din jurul tau nu stiu niciodata la ce sa se astepte: o atitudine de femeie versata sau inocenta unei copile.

Taur: Adele
Toti iti spun ca esti incapatanata, dar precum Adele, de fapt, ceea ce vrei este sa iti conduci viata dupa propriile reguli. Semn de pamant, esti o fire practica si cu picioarele pe pamant. Iti valorezi familia, te indragostesti repede iar atunci cand afectiunea nu este reciproca, iti transformi durerea intr-un obiect de arta: o poezie, o sculptura sau un cantec, precum face Adele.

Gemeni: Angelina Jolie
Ai o natura dualistica si o rabdare infinita. Nimeni nu poate jongla cu atatea joburi deodata ca tine, exact ca Angelina Jolie - mama, actrita, ambasador al Natiunilor Unite, regizor. Viteza si eficienta ta este data de planeta Mercur, planeta definitorie pentru zodia ta. Intelegi diferentele intre oameni, le respecti si adori dinamismul pe care il creaza; in fond, apreciezi cel mai mult inteligenta unei persoane, nu culoarea pielii.

Rac: Selena Gomez
Femeile Rac debordeaza de feminitate, dar asta nu inseamna ca sunt fiinte fragile si lipsite de aparare. Ca Selena Gomez, si tu ai o fire razboinica si stii cand trebuie sa iti arati coltii. In viata personala, esti o romantica convinsa careia nu ii place sa vorbeasca despre relatiile sale cu cei din jur.
Leo: Jennifer Lopez
Te-ai nascut pentru a conduce lumea, ca J.LO. Vrei sa te extinzi pe toate planurile cum a facut vedeta (muzica, parfum, linie vestimentara etc.) si ai ingredientul cheie: creativitatea. Fiind un semn de foc, aceeasi pasiune iti va conduce si viata personala, unde vei schimba partenerii des si vei trai dragostea cu nabadai. Partenerul perfect este un barbat energetic, poate chiar mai tanar decat tine.

Fecioara: Beyonce

Desi emani sex-appeal si energie ca Beyonce, in adancul sufletului ramai o persoana linistita si visatoare. La fel ca Beyonce in viata reala, iti place sa petreci timpul alaturi de cei dragi si urasti oamenii prefacuti, drept pentru care ti-e greu sa ai incredere in cei din jur.

Balanta: Gwen Stefani

Exact ca Gwen Stefani, pui dragoste in tot ceea ce faci si ai mult bun gust. Poti sa-ti transformi outfiturile de la o zi la alta, dar intotdeauna iti vei alege tinutele cu stil. Balantele isi doresc o viata linistita si urasc confruntarile.

Scorpion: Julia Roberts
Exact ca Julia Roberts, pastrezi o aura de mister care, culmea, ii atrage si mai mult pe cei din jur. Esti o persoana enigmatica, care poate fi sufletul petrecerii intr-o zi pentru ca in urmatoarea sa stai ascunsa cu o carte buna intre patru pereti. Esti loiala si preferi relatiile de lunga durata, fiind femeia care cauta un partener pentru toata viata.

Capricorn: Kate Middleton

Esti imaginea sofisticarii, ca Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Ai un aer regal, care nu trece neobservat si o disciplina de fier, care te ajuta sa iti duci la capat toate proiectele. Esti/vei fi genul de mama afectuoasa dar care stie sa isi disciplineze copilul iar aceleasi trasaturi de caracter te vor indruma spre o cariera ca voluntar, asistenta medicala, avocat, psiholog.

Sagetator: Miley Cyrus

Sagetatorii sunt eternii optimisti, a caror curiozitate nu cunoaste granite. Vei incerca fiecare lucru, macar o data, ca non-conformista Miley Cyrus. Totusi, ai destul de mult noroc in viata, ceea ce te va ajuta sa iesi din situatiile dificile. Simtul umorului te va salva din orice gafa precum si caracterul rebel.

Varsator: Jennifer Aniston
Jennifer Aniston e un Varsator adevarat: zambitoare, lipsita de griji si de fite. Totusi, ca ea, nu esti genul care sa se lase calcata in picioare. Atunci cand cineva intrece masura cu tine vei exploda neasteptat, lucru care iti va pune dusmanii pe fuga. Prietenii sunt cei care conteaza cel mai mult pentru tine si de aceea te simti cel mai bine cand te afli intr-un grup mare de oameni.
Pesti: Rihanna
Pestii au o natura duala: pot fi cei mai draguti oameni la suprafata, dar au destule schelete in dulap. Precum Rihanna, intotdeauna vei fi atrasa de baietii rai si de lucrurile vazute de societate ca tabu. In fond, esti o romantica convinsa dar si o drama queen de exceptie.
foto:
În articolul

Horoscop: Afla cu ce vedeta te asemeni, in functie de zodie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x