Horoscop Joi, 4 Ianuarie: Fecioară: Ai marea sansa de a-ți vedea un vis împlinit! Tu esti arhitectul, tu esti inginerul, tu esti beneficiarul!

Publicat pe 03.01.2018 la 15:49 Actualizat pe 03.01.2018 la 17:38

Previziunile zilei pentru toate zodiile!

BERBEC
Ești invitat într-o aventură. Poate fi efectiv o călătorie, o drumeție, o ieșire din banal, sau doar o schimbare majoră de direcție prin care te arăți dispus să adopți alt stil de gândire, de viață, altă mentalitate sau atitudine, sau orice altceva consideri că ar merta modificat la ține însuți. Ajungi la concluzia că nu mai merge că până cum ci e vremea unui alt sens de evoluție pentru ține. Nu pare să fie ideea sau inițiativă ta, ci șansa de a te alătura unui grup mai amplu de persoane, în care vei contribui și tu, alături de ei, cu ceva și de aici va ieși ceva demn de lăuda pentru toți. Participă, așadar!

TAUR
Deși nu ești o fire foarte îndrăzneață de felul tău, de data această ți se oferă o șansa cu totul specială pe care nu trebuie s-o ratezi stând pe gânduri. Ești invitat să arăți prompt că ești pregătit de orice, că vrei să te implici trup și suflet, deci accepți cu încredere provocarea, oricât de dificilă ar părea pentru alții. Ai toate resursele să-i faci față, deci spune DA cu tărie, cu fermitate, cu tupeu, pentru că de la acest pas până la succes nu mai e cale lungă. Totul depinde deci de felul cum iei startul, deci hai, ia taurul de coarne, aer în piept și spune vreau, pot, reușesc. Și așa va fi!


GEMENI
Descoperi că mai există și oameni care suferă, care au nevoie de ajutor, care habar n-au încotro să meargă. Tu știi ce ar trebui făcut și încerci să te implici în povestea lor, pentru că tu vezi lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară, mai realistă, dincolo de iluzii sau basme. Chiar dacă știi că i-ai trezi și pe ei din visul lor poate imposibill, ești măcar mulțumit că i-ai făcut să revină cu picioarele pe pământ. E spre binele lor să le spui adevărul franc în față decât să-i lași să plutească la nesfârșit în iluzie. Spune-le ce vezi, pentru că ei nu văd același lucru!

RAC
Ai marele noroc de a înțelege exact pe ce poziție te afli, pe ce nivel, și această capacitate de a vedea lucrurile limpede te ajută să scapi de o serie de întrebări, de incertitudini, de o stare de fragilitate emoțională. Te bazezi doar pe fapte, pe cifre, pe lucruri cât se poate de sigure, ceea ce e un mare avantaj să mergi pe teren stabil, fără să te mai temi de nimic. Adevărul scris negru pe alb este garanția ce te susține să faci păși mari și siguri spre ceea ce vrei să atingi, și, mai ales, să te eliberezi de temeri și îndoieli.

LEU
Prietenii îți sunt alături cu bucurie, și parcă aveți și azi un motiv de sărbătorit. Te distrezi, te simți bine, râzi, glumești, de parcă ai uită ce vârstă ai sau ce probleme porți pe umeri. Această atitudine relaxată se potrivește de minune cu anturajul în care te afli. Ai norocul de a atrage oameni la fel de bine dispuși, de tonici, de dornici de puțină relaxare, ceea ce va apropie și mai mult. Exact cu acest zâmbet pe buze poți să-ți mărești azi cercul de prieteni, lângă care vei petrece monente superbe. Joacă-te, deci!

FECIOARĂ
A visă până departe e benefic oricui, dar, în afară de inspirație și imaginație, tu mai ai și norocul de a privi lucrurile cât se poate de mătur, pentru că nu te bazezi pe povești sau iluzii, ci pe fapte concrete. Ai și instrumentele potrivite pentru a transformă visul în realitate, că atare da, lasă imaginația să ridice castele, și apoi pune mână pe unelte pentru a construi efectiv ceea ce mintea ta creează. Ai marea șansa de a-ți vedea un vis împlinit, care s-a clădit în timp, pas cu pas, spre marea ta satisfacție. Tu ești arhitectul, tu ești inginerul, tu ești beneficiarul!


BALANTĂ
Ai de unde alege idei, resurse, instrumente pentru a-ți împlini niște vise mărețe! Întâlnești un maestru în domeniul în care ai și tu mari ambiții și aspirații, deci ajunge doar să stai în preajmă să cu urechile pâlnie, pentru că vei află de la el o mulțime de lucruri folositoare în beneficiul tău. Ești câștigat să ai parte de asemenea colaborator, profesor sau mentor, deci ține minte tot ce are acesta să-ți transmită, pentru că, într-o zi, vei vedea cât de mult te-ai îmbogățit datorită sfaturilor sale prețioase. Prețuiește tot ce afli!

SCORPION
Nimeni nu spune că primești totul pe tavă, dar norocul tău e că ai la purtător o baterie de energie încărcată sută la sută pe care merită s-o pui serios în funcțiune. Este o zi în care orice reușită vine prin luptă, deci nu te opri din mers, continuă pe același nviel de energie și combativitate, pentru că poți fi printre cei favorizați, printre mării câștigători. Un plan la care ai muncit mult până nu demult poate trece la alt nivel, unul superior, unul mai bun, în care deja vei vedea roadele eforturilor depuse, deci nu ieși din ritm, păstrează cadență departe!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Ești un exemplu de moralitate, de corectitudine, de seriozitate, încât, alții -ar întocmai, -ar sfaturile ar face la fel , ar avea numai de câștigat. se recunoaște valoarea doar știi , sinea , lumea face ce- spui, numai motive fii de , de vreme ce faci totul la carte, fără abate niciun de la drumul cel bun. reușești-atragi pe alții după , pe cea , vei avea satisfacție de fi călăuzit pe cea pe alții, care un model.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR

CAPRICORN
Culmea e exact familia, exact cei care ar fi trebuit cu aprobe, cei care trag de spun nu la propunerile tale. De dragul lor, renunți la propriile tale dorințe păreri, dar-1select11 la , iar iar, propriile idei, nu- face deloc bine. veni o zi când frustrările vor răbufni vor aer, dar azi nu. Azi torni un pic de nisip , -o stingi doar pentru-face altcuiva pe plac. Nu ei ar face la fel, dar azi accepți un sacrificiu din multe altele doar pentru fi liniște acasă.

VĂRSĂTOR
Nu de ce îndoi de felul cum evoluează unele proiecte la care îți aduci contribuția cu . Ele sub ochii , progresează sub mâinile tale speranțe din ce ce ești pe cea iar roadele finale nu departe. Mai faci câțiva păși mari, clari, vizibili, spre succesul către care ai pornit cândva, și închei ziua cu acel frumos sentiment de satisfacție că ai mai pus o cărămidă la acel edificiu pe care tu singur îl ridici zi de zi. Bucură-te de roadele muncii tale, căci ești într-un progres neîntrerupt spre recolta bogată pe care o visezi.

PEȘTI
Răbdarea îți este pusă din greu la încercare și uneori te îndoiești că ai fi pe drumul cel bun spre visul tău, de aceea ai dori niște garanții, oricât de mici, care să te liniștească și să-ți spună că totul va fi bine. Ai noroc, descoperi azi o mulțime de indicii aparent neînsemnate, dar care pentru ține înseamnă mult. Că e o până în zbor, un bănuț pe stradă sau orice alt semn infim, pentru ține înseamnă că cineva acolo sus te ajută și îți netezește drumul spre succesul visat. Observă toate aceste mărunțișuri care îți educa răbdare, pentru că ele îți spun că această este calea!

sursă: dozadebine.ro

În articolul

Horoscop Joi, 4 Ianuarie: Fecioară: Ai marea sansa de a-ți vedea un vis împlinit! Tu esti arhitectul, tu esti inginerul, tu esti beneficiarul!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x