Inedit: Obiceiurile artistilor tai preferati si detalii picante din culisele B'EST FEST

Publicat pe 04.06.2013 la 13:42 Actualizat pe 04.06.2013 la 14:01

Artisti, parteneri, colaboratori sau pur si simplu fani ai festivalului B’ESTFEST pot acum sa impartaseasca detalii din culisele B'EST FEST Summer Camp, unul din cele mai iubite festivaluri autohtone. O parte dintre impresiile artistilor despre aceasta desfasurare de forte urmeaza sa fie postate incepand de astazi pe site-ul oficial.

Noua rubrica B’ESTFEST Friend, disponibila deja pe site-ul festivalului, isi propune sa stranga la un loc, sub forma unui scurt chestionar, cateva dintre amintirile pe care iubitori ai festivalului au ales sa le impartaseasca intregii lumi. Printre primii care au raspuns invitatiei au fost Adrian Despot (Vita de Vie), Bean MC (Subcarpati) si Razvan Radulescu – DJ Hefe (Coma). Ei au povestit, pe scurt, despre cum s-au cunoscut cu B’ESTFEST, despre ce piese le-ar placea sa asculte live sau ce nu le lipseste niciodata din geanta atunci cand vin la festival, toate raspunsurile lor fiind deja disponibile online, pe http://bestfest.ro/editia2013/bestfest-friends.

In fiecare zi insa vor fi postate noi mesaje, lasate de parteneri, colaboratori sau simpli sustinatori ai festivalului, invitatia fiind una deschisa, adresata tuturor celor care au trait fie doar si o zi din viata pe taramul B’ESTFEST Park. De altfel, cei care vor sa-si impartaseasca propria poveste legata de experienta B’ESTFEST, o pot face fie direct pe pagina de facebook Bestfest.Romania, fie printr-un email trimis la adresa contact@bestfest.ro.

Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) se gasesc in pre-sale (pana pe data de 31 iunie) atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp pot afla pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Fanii B’ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul de Youtube: BestfestTV.

foto: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

În articolul

Inedit: Obiceiurile artistilor tai preferati si detalii picante din culisele B'EST FEST

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: „Cel mai drăguţ!” Ce a putut spune despre Adrian Mutu
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x