Interviu EXCLUSIV. Adelina Pestrițu, despre relația cu Speak: "În fiecare zi ne despărțim, pentru că..."

Publicat pe 10.10.2016 la 10:55 Actualizat pe 10.10.2016 la 12:33

Intr-un interviu acordat in exclusivitate site-ului tvhappy.ro, Adelina Pestritu ne-a raspuns rand pe rand curiozitatilor, dezvaluindu-ne amanunte necunoscute despre ea.

În ultima perioadă, s-au spus multe despre Adelina Pestrițu. S-a vorbit despre schimbarea majora de look pe care a adoptat-o, dar s-a comentat îndelung și relația ei cu Ștefan alias Speak, bărbatul cu care vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani.

Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului tvhappy.ro, Adelina Pestrițu ne-a răspuns rând pe rând curiozităților, dezvăluindu-ne amănunte nebănuite despre ea.


Bună, Adelina! Ce faci? Cum a început toamna pentru tine?

Salutare! Toamna este anotimpul cel mai romantic, drept pentru care nu mă abat de la regulă. Fac risipă de dragoste și de afecțiune. Așadar pe plan personal plutește dragostea, iar pe plan profesional toate merg ca pe roate.

Mă uit la poze cu tine, de acum, și de anul trecut și parcă văd 2 persoane diferite. Ai trecut printr o transformare incredibilă. Ce te-a determinat să-ți faci această schimbare? De regulă, femeile țin foarte mult la podoaba lor capilară.
Într-adevăr este o schimbare totală și mă bucur din suflet că am recurs la această mișcare. În primul rând pentru că am putut să ofer un mic ajutor femeilor bolnave de cancer, în campania organizată de Fundația Renașterea și apoi pentru că am senzația că am apăsat butonul de restart în ceea ce privește look-ul, dar și starea mea de spirit. Mă identific foarte bine cu această imagine și nu regret nimic, cu toate că nu pot mulțumi pe toată lumea. Aș putea spune că este despre mine, nu despre cei care mă înconjoară.



Din ce alte puncte de vedere te-ai mai schimbat? Cum e Adelina de-acum față de cea care în urmă cu câțiva ani pășea pentru prima data în lumina reflectoarelor ?
Fiecare etapă a vieții are frumusețea ei și desigur, rostul ei, dar pot remarca faptul că am devenit mult mai matura, liniștită și înțeleaptă. Lucrurile se așează altfel și simt că mi-am găsit drumul.

Din afară, pari o persoană împlinită, extrem de fericită (cel puțin dacă e să ne luăm după zâmbetul tău mereu prezent). Cum e, de fapt, viața ta? În momentul de față îți lipsește ceva?
Trăiesc viața pe care mi-am dorit-o și zi de zi mulțumesc Celui de sus pentru asta. Îmi extrag doze de fericire din lucruri mici și asta mă face să mă simț împlinită. Dumnezeu mă iubește și zi de zi îmi arată asta.

Nu știu dacă greșesc sau nu, dar pare că Speak ți-a adus un echilibru în viață. Cum te-a schimbat relația cu el și care este acel ceva, pe care îl are, și care te face să simți că el este pentru tine?
A venit la momentul potrivit în viața mea, iar de doi ani și jumătate ne trăim povestea la intensitate maximă. Era condimentul care îmi lipsea. Ne completam foarte bine și avem încredere unul în altul. Este un om sincer și de încredere, iar asta m-a transformat într-o persoană mai puternică.



Trăiești acum povestea de iubire la care ai visat mereu?
Aș putea spune că da. Sunt liniștită, iubesc și sunt iubită. În fața celor trei caracteristici, orice impas parcă este mai ușor de depășit.

La un moment dat, S-a vorbit despre despărtire între voi. Personal, vă văd împreună, nicidecum separați, dar mai bine spune-ne tu cum stau lucrurile. S-a pus vreodată problema asta între voi?
În fiecare zi ne despărțim, pentru că joburile noastre implică asta, dar seara ne atragem că doi magneți spre casă. Nu putem sta prea mult unul fără celălalt.

Nunta este evenimentul la care visează majoritatea femeilor. Ai de gând să repeți curând acest pas? Ați vorbit despre căsătorie?
Zilnic primim această întrebare, însă nu avem un răspuns concret. Ne dorim să ne căsătorim, dar momentan suntem preocupați cu partea profesională care necesită multa implicare și dăruire. Toate la timpul lor.

Fetele sunt fericite, Brad Pitt e liber! Glumesc!:) Dar, hai sa facem pe Cupidon și să încercam să-i găsim o parteneră. Cu cine l-ai vedea?

Poate o sa-l vedem in continuare langa frumoasa lui sotie, Angelina! Sa speram ca e doar ceva de moment si vor reveni la sentimente mai bune. Se potrivesc. Erau cel mai bun exemplu de dragoste la cote maxime.

Ca orice femeie, presupun că ai și tu un anumit ritual de frumusețe. Poti sa ne împărtășești câteva ponturi ?
Nu adorm niciodată machiată și nu mă spăl decât cu apă rece pe față. Încerc să nu exagerez cu produsele cosmetice parfumate, pentru că dăuneaza tenului și mă străduiesc pe cât posibil să dorm 7-8 ore pe zi. Vorbesc despre tot felul de tipsuri de beauty pe vlogul meu, Eda video blog, de pe canalul pe de youtube, așa că vă aștept acolo.

Au trecut luni bune de când nu te-am mai văzut la cârma unei emisiuni. Îți este dor de televiziune ? Ai în plan să te întorci pe micul ecran?
Îmi este dor de telespectatori și de emoțiile dinaintea unei emisiuni, însă până acum nu am simțit că mă identific cu un format. Cu siguranță, când voi avea acel sentiment că trebuie să revin, o voi face. Televiziunea încă tronează în inima mea. Momentan mă încarc pozitiv de la cei peste 2 milioane de urmăritori virtuali, cu care împărtășesc zilnic experiențele mele de viață și nu numai.
EDAmagazine.ro, EDA Video Blog și retelele de socializare în cadrul cărora activez cu așa mult drag, proiectele foto și video diverse îmi oferă satisfacții multiple. Am reușit să-mi creez o comunitate numai a mea și sunt foarte mândră de asta.

Cum decurge acum o zi din viața ta?
Zilele nu se aseamănă între ele. Programul diferă foarte mult și pot apărea oricând noi activități pe care trebuie să le desfășor. În mod normal, dimineața mă ocup de www.edamagazine.ro unde scriu articole alături de colegele mele, după care, în cazul în care nu am filmări sau shooting-uri, timp de câteva ore alături de echipa cu care lucrez, merg la întâlnirile programate pentru a stabili următoarele proiecte și frumoasa desfășurare a lor. Iau masa cu Ștefan și Nobby, iar timpul rămas mi-l petrec la sală sau la saloanele de întreținere corporală. Seara, prefer să vizionez un film bun sau să citesc o carte.

În articolul

Interviu EXCLUSIV. Adelina Pestrițu, despre relația cu Speak: "În fiecare zi ne despărțim, pentru că..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x